با حکمی از سوی دکتر طهرانچی:

سرپرست مرکز جذب و امور هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی منصوب شد

کد خبر: 928 تاریخ انتشار: 1400/8/18
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با صدور حکمی دکتر عباس اشرفی را به عنوان سرپرست مرکز جذب و امور هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی طی حکمی دکتر عباس اشرفی را به عنوان سرپرست مرکز جذب و امور هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی منصوب کرد.

در متن حکم دکتر طهرانچی آمده است:

برادر گرامی جناب آقای دکتر عباس اشرفی

با اهدای سلام و تحیات

با عنایت به مراتب تعهد، تخصص و سوابق ارزنده جناب عالی به موجب این حکم به عنوان «سرپرست مرکز جذب و امور هیأت علمی دانشگاه» منصوب می شوید.

از جنابعالی انتظار می رود با بهره گیری از ظرفیت های معنوی و مادی و سرمایه های انسانی دانشگاه، در جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری مبنی بر گسترش فضای انقلابی و اعتلای جایگاه علمی و توانمندی های فرهنگی و تربیتی اعضای محترم هیأت علمی اهتمام ورزید.

امید است با اتکال به درگاه ذات اقدس احدیت در راه خدمت به اسلام و مسلمین و اهداف مقدس نظام جمهوری اسلامی موفق و موید باشید.

دکتر محمدمهدی طهرانچی

دکتر عباس اشرفی دارای مدرک دکتری علوم قرآن و حدیث و دانشیار دانشگاه علامه طباطبائی است که دارای سوابقی از جمله مدیریت امور فرهنگی دانشگاه علامه طباطبائی، رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه علامه طباطبایی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه، مدیر پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری، معاون آموزشی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب و ... است.

وی تاکنون 10 جلد کتاب و بیش از 60 مقاله علمی و پژوهشی به رشته تحریر درآورده است. «اعتدال و سبک زندگی در عصر انتظار»، «عبادات در ادیان ابراهیمی»، «جستاری در ادعیه رضوی» و «عصمت پیامبران در قرآن و عهدین» برخی از این آثار است.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 327    ديروز: 1595    اين ماه: 30719    تاکنون : 3221298