با ابلاغ دستورالعملی:

جزئیات نحوه برگزاری آزمون جامع دانشجویان دوره دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد

کد خبر: 929 تاریخ انتشار: 1400/8/18
شیوه نامه اجرایی آزمون جامع دوره دکتری تخصصی (غیرپزشکی) دانشگاه آزاد اسلامی در نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ ابلاغ شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر جواد علمائی معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی و حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی دستورالعمل «شیوه نامه اجرایی آزمون جامع دوره دکتری تخصصی (غیرپزشکی) در نیمسال اول سال تحصیلی 1401-1400» را به رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی استانها ابلاغ کردند.

در این دستورالعمل آمده است: با توجه به تاکید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر به حداقل رساندن جابجایی دانشجویان به دلیل شیوع بیماری کرونا و در راستای حفظ سلامتی تمام دانشجویان دوره دکتری تخصصی، موارد لازم جهت برگزاری ارزیابی جامع نیمسال اول سال تحصیلی 1401-1400 اعلام می شود.

بر اساس بندهای این شیوه نامه، بخش کتبی (طرح سوال) آزمون جامع در تمام رشته ها استانی بوده (به استثنای واحدهای ویژه مستقل) و به صورت حضوری و در قالب طرح تعاون (در مرکز استان یا سایر واحدهای استان مجری دوره دکتری تخصصی) با رعایت تمام پروتکل های بهداشتی برگزار می شود.

بخش شفاهی آزمون جامع با توجه به شرایط اعلامی از سوی ستاد مقابله با کرونا به صورت حضوری در واحد دانشگاهی یا غیر حضوری از طریق سامانه های آموزشی مورد تایید دانشگاه برگزار شود.

در این شیوه نامه آمده است: آزمون جامع تمامی رشته ها در نیمسال اول سال تحصیلی 1401- 1400 از تاریخ 1400/9/13 تا 1400/10/3 با لحاظ کردن پروتکل های بهداشتی برگزار شود.

همچنین شرکت آن دسته از دانشجویان که به دلیل تاخیر در برگزاری آزمون زبان موفق به اخذ گواهی قابل قبول نشده اند، در آزمون جامع نیمسال اول سال تحصیلی 1401-1400 بلامانع است.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 372    ديروز: 1595    اين ماه: 30764    تاکنون : 3221343