جزئیات میهمانی دانشجویان دوره کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی از بدو پذیرش

کد خبر: 932 تاریخ انتشار: 1400/8/24
دکتر جهان‌بین با ابلاغ دستورالعملی؛ جزئیات میهمانی دانشجویان دوره کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی ورودی نیمسال اول ۱۴۰۱-۱۴۰۰ از بدو پذیرش به واحد محل سکونت را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر فرزاد جهان‌بین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی دستورالعمل «میهمانی دانشجویان دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته ورودی نیمسال اول 1401-1400 از بدو پذیرش به واحد دانشگاهی محل سکونت والدین یا همسر و یا نزدیک‌ترین واحد دانشگاهی به محل سکونت والدین یا همسر» را به رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی استان ها ابلاغ کرد.

دکتر جهان بین در این دستورالعمل تأکید کرده است: با توجه به شرایط حساس کرونا  در کشور و بهره گیری از مدل آموزشی مجازی تا مساعد شدن شرایط برای حضوری شدن کلاس های آموزشی و در جهت رفاه حال دانشجویان پس از حضوری شدن دانشگاه ها و با عنایت به وضعیت متفاوت استان ها و شهرها، دانشگاه آزاد اسلامی امکان تحصیل به صورت میهمان در شهر محل سکونت والدین یا همسر و یا نزدیک‌ترین شهر به محل سکونت والدین یا همسر برای دانشجویان دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته ورودی نیمسال اول 1401-1400 از بدو پذیرش را فراهم کرده است.

براساس بندهای این دستورالعمل؛ پس از ثبت‌نام قطعی پذیرفته‌شدگان دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته ورودی نیمسال اول 1401-1400 در واحد مبدأ و ثبت درخواست متقاضیان در سامانه منادا به آدرس monada.iau.ir درخواست ها بررسی و نتیجه از طریق این سامانه اطلاع‌رسانی خواهد شد.

لازم به ذکر است، به منظور کاهش تردد دانشجویان بین محل سکونت و تحصیل، یک نیمسال میهمانی دانشجویان در مقطع کارشناسی ارشد به شهر محل سکونت و یا نزدیک‌ترین واحد به محل سکونت والدین یا همسر با توجه به شرایط خاص امکان پذیر است. این شرایط عبارتند از:

•    دارا بودن شرایط عمومی مندرج در شیوه‌نامه نقل و انتقالات دانشجویی
•    دارا بودن رشته / گرایش دانشجو در واحد دانشگاهی مقصد
•    تأیید عدم مغایرت محل سکونت با واحد مقصد انتخابی دانشجو

مدارک لازم برای میهمانی دانشجویان دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته ورودی نیمسال اول 1401-1400 شامل تصویر صفحه اول شناسنامه والدین یا همسر و ارائه مدارک محل سکونت (سند منزل یا اجاره‌نامه معتبر) است.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 388    ديروز: 1595    اين ماه: 30780    تاکنون : 3221359