با حضور دکتر طهرانچی:

آیین افتتاح کتاب فروشی و نمایشگاه دائمی کتاب دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد

کد خبر: 936 تاریخ انتشار: 1400/8/26
کتاب فروشی و نمایشگاه دائمی کتاب دانشگاه آزاد اسلامی، عصر امروز با حضور دکتر طهرانچی افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، آیین افتتاح کتابفروشی و نمایشگاه دائمی کتاب دانشگاه آزاد اسلامی، عصر امروز با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و همزمان با ۲۴ آبان روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار برگزار شد.

دکتر طهرانچی در این مراسم با بیان اینکه بحمدالله دانشگاه آزاد اسلامی پس از یک دهه وقفه، حضور خود را در جمع ناشران و کتابفروشان اعلام کرد، گفت: انتظار می رود مرکز نشر دانشگاه آزاد اسلامی با نگاه جامع علمی، فرهنگی و اقتصادی در این محل که قطب کتاب و کتاب‌فروشی است، فعالیت داشته باشد.

وی با تأکید بر اینکه چاپ و فروش کتاب باید پشتوانه قوی مجازی داشته باشد، اظهار داشت: امروز کتاب فقط نسخه چاپی نیست و لازم است مرکز نشر دانشگاه آزاد اسلامی، نبض بازار در حوزه کتاب را بشناسد و براساس ذائقه و سلیقه جامعه هدف خود اعم از اساتید، دانشجویان، پژوهشگران و دانش‌آموزان به فعالیت در این حوزه بپردازد. کتاب عنصری بی‌بدیل و میراث مکتوب است و هیچ‌گاه کتاب جایگاه خود را از دست نخواهد داد، چرا که خداوند در قرآن به آنچه بشر می‌نگارد، سوگند یاد کرده است. بنابراین انتظار این است که فروشگاه و نمایشگاه دائمی کتاب دانشگاه آزاد اسلامی در شأن این دانشگاه ارائه خدمات کند.

لزوم استانداردسازی در مرکز نشر علمی دانشگاه آزاد  اسلامی

دکتر طهرانچی بر لزوم استانداردسازی در مرکز نشر علمی دانشگاه آزاد  اسلامی تأکید کرد و افزود: کتاب‌های علمی و تخصصی که توسط دانشگاه آزاد اسلامی چاپ و منتشر می‌شود، باید در ویراستاری، گرافیک، خط و... استاندارد باشد و سبک دانشگاه آزاد اسلامی در کتب آن رعایت شود. بنابراین مرکز نشر دانشگاه باید مرکز استاندارد چاپ دانشگاه نیز باشد.

وی در پایان با قدردانی از تلاش مرکز نشر علمی و دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: تلاش های زیادی برای احیا و به‌روزرسانی این مجموعه کشیده شده است. انتظار می رود عملکرد این مجموعه به گونه‌ای باشد که اگر کسی نیاز به کتاب دانشگاهی داشته باشد، به این مجموعه مراجعه کند.

نمایشگاه و کتاب فروشی دانشگاه آزاد اسلامی در مرکزیت خیابان انقلاب اسلامی دایر شده و در گام نخست افتتاح آن بیش از 3 هزار عنوان کتاب علمی و تخصصی در حوزه‌های مختلف ارائه شده است. تاکنون 12 هزار عنوان کتاب توسط انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی به چاپ رسیده و مرکز نشر دانشگاه با برخورداری از تجهیزات و امکانات کم‌نظیر، در سطح کشور به ارائه خدمات در راستای تحقق سیاست ها و اهداف کلان دانشگاه آزاد اسلامی می پردازد.

کتابفروشی و نمایشگاه دائمی کتاب دانشگاه آزاد اسلامی به همت مرکز نشر علمی و دانشگاهی این دانشگاه در خیابان انقلاب اسلامی بین خیابان منیری جاوید و ۱۲ فروردین پلاک ۱۳۳۶ واقع شده و آماده فروش کتاب با 15 درصد تخفیف به اساتید، دانشجویان و پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی و سایر دانشگاه‌ها و مراکز علمی و آموزش کشور است.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 400    ديروز: 1595    اين ماه: 30792    تاکنون : 3221371