با صدور دستورالعملی اعلام شد:

جزییات برگزاری کلاس های حضوری دانشگاه آزاد اسلامی براساس رنگ بندی کرونایی شهرها و پروتکل های بهداشتی

کد خبر: 937 تاریخ انتشار: 1400/8/26
دستورالعمل نحوه برگزاری کلاس های درسی نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر جواد علمائی معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی و حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر عبدالحسین خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی دستورالعمل «نحوه برگزاری کلاس های درسی نیمسال اول سال تحصیلی 1401-1400» را به رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی استان ها ابلاغ کردند.

این دستورالعمل مطابق با ردیف اول راهکنش متناسب‌سازی و تعادل‌بخشی به دوره های تحصیلی و حجم آموزش نظری، عملی و مهارتی به تناسب اهداف رشته تحصیلی و ماهیت دروس با اولویت مقاطع کاردانی و کارشناسی و بسته کاری «ارتقای کیفیت و کارآمدی دوره های تحصیلی» در سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی و با توجه به مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا و تغییرات رنگ‌بندی کرونایی شهرها، جهت اجرا از 15 آبان ماه 1400 ابلاغ شده است.

براساس بندهای دستورالعمل نحوه برگزاری کلاس های درسی نیمسال اول سال تحصیلی 1401-1400، تمامی کلاس های درسی در تمامی مقاطع تحصیلی که شهرهای آنها برابر اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا به رنگ های آبی و زرد اعلام می شوند، به صورت حضوری (با رعایت پروتکل های بهداشتی) تشکیل خواهد شد.

همچنین تشکیل کلاس های حضوری صرفاً درخصوص دروسی است که دارای ظرفیت حداکثر 30 نفر باشند. بدیهی است برگزاری کلاس های درسی با ظرفیت بیش از 30 نفر همچنان به صورت مجازی خواهد بود.

در این دستورالعمل آمده است: به منظور رعایت بیشتر پروتکل های بهداشتی، واحدهای دانشگاهی به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند که حداقل 60 درصد کلاس های درسی واحد دانشگاهی که برابر اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا به رنگ های آبی و زرد اعلام شده، به صورت حضوری تشکیل شود. تمامی دروس عملی، کارگاهی، آزمایشگاهی و قسمت عملی درس / دروس نظری-عملی در تمامی شهرها (با رنگ‌بندی مختلف)، به صورت حضوری و با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار خواهد شد.

لازم است واحدهای دانشگاهی در برگزاری کلاس های حضوری، ضوابط مرتبط با پروتکل های بهداشتی (رعایت حداقل فاصله اجتماعی 1/2 متر، ضدعفونی کردن کلاس های درسی و...) را رعایت کنند. برگزاری تعداد 16 جلسه کلاس (حضوری و مجازی) الزامی است.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 275    ديروز: 1595    اين ماه: 30667    تاکنون : 3221246