نوری شیرازی اعلام کرد:

آغاز ثبت‌ نام دومین دوره طرح اندیشه تمدن‌ساز در واحد نور

کد خبر: 938 تاریخ انتشار: 1400/9/1 نویسنده: محمدرضا اکبری
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور از آغاز ثبت‌ نام دومین دوره طرح اندیشه تمدن‌ساز در این دانشگاه خبر داد.

عبدالرضا نوری شیرازی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در شهرستان نور با اشاره به اینکه نخستین دوره طرح اندیشه تمدن‌ساز با موفقیت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور برگزار شده است، گفت: با توجه به اشتیاق استادان، ثبت‌ نام دومین دوره این طرح در دانشگاه آغاز شده است.

وی افزود: طرح اندیشه تمدن‌ساز مطالعاتی و مباحثاتی ویژه استادان بوده که بر محور کتاب کاربردی و پرمحتوای «انسان ۲۵۰ ساله» مقام معظم رهبری پیاده‌سازی شده است.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با تأکید بر اینکه طرح اندیشه تمدن‌ساز در قالب گروه‌های چهار تا پنج نفره برگزار می‌شود، گفت: استادان علاقه‌مند برای ثبت‌نام در این دوره می‌توانند به اداره امور فرهنگی این دانشگاه مراجعه کنند.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 322    ديروز: 1595    اين ماه: 30714    تاکنون : 3221293