برای ترم بهمن 1400:

ثبت‌نام و انتخاب رشته تکمیل ظرفیت پذیرش براساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد

کد خبر: 942 تاریخ انتشار: 1400/9/16
ثبت‌نام و انتخاب رشته تکمیل ظرفیت پذیرش دانشجو صرفاً براساس سوابق تحصیلی در مقاطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته و کاردانی ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، به اطلاع متقاضیان ثبت نام و شرکت در تکمیل ظرفیت پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی در مقاطع کارشناسی پیوسته و کاردانی ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی می رساند ثبت نام و انتخاب رشته از روز یکشنبه 14 آذرماه آغاز و تا روز  چهارشنبه (24 آذرماه) ادامه خواهد داشت. همچنین  به اطلاع متقاضیان ثبت نام و شرکت در تکمیل ظرفیت پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی مقطع کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی می رساند ثبت نام و انتخاب رشته، از امروز سه شنبه  16 آذر ماه آغاز  و تا روز  شنبه 27 آذر ادامه خواهد داشت.

ثبت نام و شرکت در تکمیل ظرفیت  پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی مقطع کاردانی پیوسته  دانشگاه آزاد اسلامی نیز از روز پنج  شنبه  18 آذر آغاز  و تا روز دوشنبه 29 آذر ادامه خواهد داشت.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با وجود اساتید مجرب و برتر ، امکانات آموزشی و رفاهی عالی، کارگاه ها و آزمایشگاه های مجهز و مدرن، کتابخانه با بیش از 30 هزار عنوان کتاب چاپی ، سالن ورزشی چندمنظوره بی نظیر دانشگاهی ایده آل برای دانش پژوهان می باشد.

همچنین واحد نور در کنار امکانات سخت افزاری بی نظیر، با تسهیلات مالی ویژه ، انواع وام شهریه ، تخفیف شهریه برای دانشجویان برتر علمی، فرهنگی، پژوهشی و ورزشی ،تخفیف شهریه ویژه  به پاس قدردانی از زحمات فرهنگیان و همچنین مدافعان سلامت، تحصیل رایگان برای خانواده های معظم شاهد ، آزادگان و جانبازان بالای 25% ، اعزام دانشجویان به مسابقات علمی و ورزشی ملی و بین المللی و امکان تحصیل همزمان در دو رشته تحصیلی و امکان ادامه تحصیل تا مقطع دکتری بهترین شرایط را برای تحصیل دانشجویان فراهم دیده است.

داوطلبان می توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی به نشانی www.azmoon.org  ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی، در صورت تمایل و داشتن شرایط با  تهیه کارت اعتباری نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته اقدام کنند و یا به دفتر مشاوره و هدایت تحصیلی واحد نور مراجعه و بصورت رایگان ثبت نام نمایند.

همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام می توانند با شماره  09300776696  تماس بگیرند.

لیست رشته های پذیرش دانشجو براساس سوابق تحصیلی مقاطع کاردانی و کارشناسی نیمسال دوم 1400 دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران