ضمن تبریک ولادت حضرت زینب س:

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور روز پرستار را تبریک گفت.

کد خبر: 952 تاریخ انتشار: 1400/9/18
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با صدور پیامی ضمن قدردانی از زحمات پرستاران، روز پرستار را تبریک گفت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با صدور پیامی ضمن قدردانی از زحمات پرستاران،  روز پرستار را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه متن پیام دکتر مجید فانی به این شرح است:

در سالروز ولادت با سعادت تجسم ایثار و کوه صبر حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار ، تلاشگری و سخت کوشی تمام فعالان عرصه سلامت به ویژه ستارگان سپهر سلامت ایران زمین، پرستاران ایثارگر را گرامی می دارم.
روز پرستار روز جلوه فداکاری عزیزانی است، که زندگی و سرمایه عمرشان را به  کار می گیرند تا بتوانند سلامت را برای بیماران و جامعه به ارمغان آورند.
بزرگوارانی که زینب گونه آسایش را از کف می نهند تا آرامش ببخشند و تمام هستی خود را برای آرامش و آسایش دردمندان نثار ‌کنند.
اینجانب ضمن تبریک این روز عزیز به ملت شریف ایران بخصوص پرستاران سخت کوش که در این ایام کرونائی جان بر کف، دست در خدمت خلق دارند، صمیمانه از تلاشهای مستمرعزیزان پرستار  در راستای رفع درد و رنج بیماران  و مددجویان تشکر و سپاسگزاری می نمایم.
در پایان با گرامیداشت یاد و خاطره  شهدای مدافع سلامت ، برای مبتلایان به کرونا که در راه خدمت، گرفتار و بستری هستند شفای عاجل از درگاه ایزد منان مسئلت می نمایم.

دکتر مجید فانی
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد