دکتر سیدفضلی خبر داد:

اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی

کد خبر: 960 تاریخ انتشار: 1400/10/2
رئیس صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی از اعطای وام ازدواج دانشجویی ۲۰۰ میلیون ریالی به دانشجویان این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر سیدهادی سیدفضلی رئیس صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه وام ازدواج دانشجویی 200 میلیون ریالی دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت می شود، گفت: این امر در ادامه سیاست های حمایت اجتماعی و اجرای طرح‌های رفاهی و اعتلای فرهنگ حسنه ازدواج به عنوان یکی از راهبردهای سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی اجرا شده است.

دکتر سیدفضلی ادامه داد: صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی به منظور تحقق این امر با بانک قرض الحسنه رسالت تفاهم نامه همکاری منعقد کرده است.

وی خاطرنشان کرد: براساس این تفاهم نامه تسهیلات قرض الحسنه تا سقف 200 میلیون ریال با نرخ 2 درصد و مدت بازپرداخت 36 ماهه به دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی که تاریخ ازدواج (عقد) ایشان بعد از 1400/07/01 باشد، اعطا می شود.

دکتر سیدفضلی تأکید کرد: اعطای این وام هیچ گونه ارتباطی به تسهیلات ازدواج بانک مرکزی ندارد و دانشجویان علاوه بر امکان دریافت تسهیلات ازدواج از بانک مرکزی می توانند از این تسهیلات نیز بهره مند شوند و در صورتی که زوجین هر دو دانشجو دانشگاه آزاد اسلامی باشند به ازای به هر دانشجو قابل پرداخت است.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: تسهیلات مذکور صرفاٌ یک بار در طول دوران تحصیل به دانشجو اختصاص می یابد و دانشجویان متقاضی این تسهیلات می توانند درخواست خود را از طریق سامانه ساجد به نشانی (sajed.iau.ir) ثبت کنند.

لازم به ذکر است تسهیلات ازدواج به حساب دانشجو واریز می گردد.

توجه: جهت صحت سنجی مدارک بارگزاری شده در سامانه ساجد (اصل شناسنامه زوجین، اصل کارت ملی زوجین و اصل سند ازدواج) را به صندوق رفاه دانشجویان واحد ارائه نمائید.

بخشنامه اعطای وام قرض الحسنه ازدواج به دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران