فانی تأکید کرد:

پژوهش اساسی‌ترین نیاز برای رسیدن به پیشرفت همه‌جانبه

کد خبر: 961 تاریخ انتشار: 1400/10/2
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور گفت: پژوهش یکی از اساسی‌ترین نیازها برای رسیدن به پیشرفت همه‌جانبه بوده و قدرت و آزادی هر کشوری بر پایه پژوهش و تولید علم استوار است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از نور، مراسم گرامیداشت هفته پژوهش با حضور مجید فانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور، اعضای هیئت رئیسه، استادان، کارکنان و دانشجویان در سالن اجتماعات این دانشگاه برگزار و از پژوهشگران برتر در بخش‌های مختلف تجلیل شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور در حاشیه این مراسم اظهار کرد: پژوهش یکی از اساسی‌ترین نیازها برای رسیدن به پیشرفت همه‌جانبه بوده و قدرت و آزادی هر کشوری بر پایه پژوهش و تولید علم استوار است.

فانی افزود: موفقیت روزافزون علم در شناخت جهان هدفدار و قانونمند که با تکیه بر خلّاقیت‌های به ودیعه نهاده شده از سوی خدای متعال در وجود بشر و بهره‌برداری از قدرت شگرف اندیشه آدمی صورت گرفته، فضای زندگی جدیدی را برای انسان‌ها به ارمغان آورده است.

وی با بیان اینکه چنین تمدن نوظهور برخاسته از تعاملات عمیق میان تمدنی و میان فرهنگی است، اضافه کرد: در این مسیر اندیشه‌های ژرف در قالب پژوهش‌های بنیادین صورت بحث‌پذیر به خود می‌گیرند و دستمایه انجام پژوهش‌های کاربردی می‌شوند تا خواست‌ها و نیازها را پاسخ گویند و راه‌حل‌های بهتر و بیشتری برای مسائل و مشکلات جوامع بشری پیشنهاد کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور یادآور شد: اینجا نقش مؤثر و سهم بسزای بخش تحقیقات در روند تحولات جوامع آشکار می‌شود، از این رو بین پیشرفت بخش تحقیق و شتاب توسعه فراگیر و پایدار در هر کشور ارتباط مستقیم برقرار است.

در پایان این مراسم نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی با حضور دانشگاهیان برگزار شد.

انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران