امام‌جمعه شهر نور تأکید کرد:

بصیرت راه تشخیص حق از باطل در زمان فتنه

کد خبر: 966 تاریخ انتشار: 1400/10/12 نویسنده: محمدرضا اکبری
امام‌جمعه شهرستان نور گفت: بصیرت راه تشخیص حق از باطل در زمان فتنه بوده و ناشی از علم و آگاهی همراه با تعبد و تذکر است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از نور، حجت‌الاسلام قنبرعلی احمدی در مراسم بزرگداشت حماسه ۹ دی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور اظهار کرد: بی‌بصیرتی سبب رشد فتنه می‌شود. بصیرت راه تشخیص حق از باطل در زمان فتنه بوده و ناشی از علم و آگاهی همراه با تعبد و تذکر است.

وی افزود: بصیرت نیروی قلبی بوده که به مدد الهی بر دل شخصی که اندیشه و تفکر را با تعهد و تذکر در هم آمیزد پدید می‌آید. بصیرت با بصر که دید چشم ظاهری بوده متفاوت بوده و مبارزه با فتنه نیاز به دانشی دارد که با علم الهی متصل باشد که آن همان بصیرت است.

در ابتدای این مراسم دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با پیاده‌روی نمادین را تا مزار شهدای گمنام این واحد دانشگاهی و حضور بر مزار این دو شهید گمنام با قرائت فاتحه و ادای احترام به مقام شامخ شهیدان با آرمان‌های شهدا و مقام معظم رهبری تجدید میثاق کردند.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 309    ديروز: 3081    اين ماه: 3390    تاکنون : 3321381