اطلاعیه شماره 1 اداره امتحانات واحد نور

کد خبر: 972 تاریخ انتشار: 1400/10/15
اطلاعیه شماره 1 اداره امتحانات واحد نور

اطلاعیه شماره 1

نحوه برگزاری امتحانات پایانی نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1401  دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور

دانشجویان گرامی توجه داشته باشید ، چنانچه پیش از این تاریخ ، کارت ورود به جلسه گرفته اید ، با توجه به

جابجایی ساعت و تاریخ بعضی از آزمون ها ، نسبت به بازبینی و تهیه کارت ورود به جلسه جدید آزمون

نیمسال اول1400-1401  از روز چهارشنبه 15/10/1400 اقدام نمایید.

با توجه به برگزاری امتحانات پایان نيمسال دانشگاه به صورت غير حضوری ، در خصوص برگزاری امتحان

پایان نيمسال ، به سایت و کانال رسمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور مراجعه نمایيد .

بدینوسيله به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند:

1- دانشجویان گرامی با مراجعه به سایت و کانال دانشگاه آزاد اسلامی نور ، فیلم آموزشی راهنمای

شرکت در امتحان ویژه دانشجویان را دریافت و از آن بهره بگيرند.

2- با مراجعه به سامانه آموزشی آموزشیار نسبت به تاریخ برگزاری امتحان دروس انتخابی خود مطلع شوند و در صورت وجود هرگونه مغایرت احتمالی مراتب را از طریق تماس با شماره ( 01144511097،  01144528767)  با کارشناسان آموزشي هر رشته و يا با داخلي 179، 254 و 253 به آموزش دانشگاه اطلاع دهند. در غير این صورت عواقب احتمالی برعهده شخص دانشجو می باشد.

3-ورود دانشجو به سامانه وادانا الزامی است ، در غير اینصورت غایب امتحان محسوب می شود .

4-دانشجویان عزیز به گونه ای برنامه ریزی نمایند که در روز امتحان اینترنت مناسب ، کامپیوتر و نیز در صورت امکان گوشی همراه هوشمند ، با شارژ کامل در اختيار داشته باشند تا با اطمينان و بدون دغدغه در امتحان شرکت نمایند.

5-قبل از شروع امتحان، برگه مناسب برای نوشتن پاسخ سوالات را برای هر آزمون آماده نمایند.

6-آماده بودن 11 دقیقه قبل از شروع امتحان در سامانه آموزش مجازی ( وادانا ) توصيه می شود.

7-برای پاسخگویی به سوالات تشریحی پيشنهاد می شود از خودکار مشکی استفاده شود تا در هنگام اسکن و یا عکس گرفتن ، وضوح اطلاعات نگارش شده مناسب باشد؛ در ارسال با کيفيت و خوانا بودن پاسخنامه ، نهایت دقت را داشته باشند. مسئولیت کیفیت پاسخنامه ارسالی به طور کامل بر عهده دانشجو می باشد.

اداره امتحانات واحد نور

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران