اطلاعیه شماره 2 اداره امتحانات واحد نور

اطلاعیه شماره 2

نحوه برگزاری امتحانات پایانی نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1401

دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور

1- دانشجویان عزیز ، به زمان مجاز مشخص شده در برگه امتحان دقت کافی شود، توجه داشته باشند که این زمان شامل زمان های پاسخگویی به سوالات و زمان بارگذاری پاسخنامه است سامانه پس از مهلت زمانی اعلام شده به صورت خودکار امکان ارسال پاسخ نامه را از دانشجو سلب می نماید . بنابراین لازم است که پنج دقیقه قبل از اتمام زمان امتحان که توسط سامانه مشخص می گردد ، نسبت به ارسال پاسخ ها اقدام نمایند.

2-در صورت قطع برق و یا مشکلات اینترنتی و سيستمی ، دانشجویان گرامی آرامش خود را حفظ کرده و پس از رفع مشکل ، مجدد به فضای برگزاری امتحان بازگشته و به ادامه امتحان بپردازند.

3-مطابق با قوانين آموزشی عدم شرکت دانشجو در جلسه امتحان پایانی نیمسال ، به منزله غیبت تلقی خواهد شد و شرکت دانشجویان در جلسه امتحان غير حضوری پایان نيمسال ، در سامانه آموزش مجازی وادانا الزامی است.

4-به منظور جلوگیری از بروز هرگونه مشکل در پاسخگویی به سوالات در سامانه آموزشی مجازی وادانا از لپ تاپ یا کامپیوتر شخصی و مرورگر فایرفاکس استفاده نمایيد. (استفاده از گوشی موبایل به هیچ وجه توصیه نمیگردد و مسئوليت مشکلات ناشی از بکارگيری گوشی موبایل برای پاسخگویی امتحانات بر عهده دانشجو خواهد بود)

5- استادان محترم پاسخنامه های دانشجویان را از طریق سامانه وادانا دریافت خواهند کرد و به پاسخنامه های ارسالی دانشجویان از طریق پیام رسان های مجازی دیگر ترتیب اثر نخواهند داد بنابراین دانشجویان محترم از طریق سامانه وادانا پاسخنامه های امتحانی را ارسال نمایند.

اداره امتحانات واحد نور

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران