کد خبر: 976 تاریخ انتشار: 1400/10/23
ثبت‌نام آزمون EPT و آزمون فراگیر مهارتهای عربی بهمن ماه دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی،  ثبت نام آزمون  EPT و آزمون فراگیر مهارتهای عربی بهمن  ماه  1400 از امروز چهارشنبه 22 دی ماه آغاز و تا ساعت 24 جمعه 1 بهمن ادامه خواهد داشت.

این آزمون ها روز جمعه مورخ 15 بهمن ماه 1400 هم زمان در شهرهای تهران، تبریز، مشهد، اهواز،  اصفهان، شیراز، کرمانشاه، رشت، کرمان، اردبیل، کرج، ساری، یزد، همدان، ارومیه، قزوین، گرگان، خرم آباد، اراک، بوشهر و زاهدان جمعاً 21 حوزه برگزار خواهد شد.

زمان دریافت کارت ورود به جلسه روز چهارشنبه  13 بهمن  ماه است.

کلیه دانشجویان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی می توانند در صورت تمایل با مراجعه به سامانه مرکزسنجش و پذیرش به نشانی   https://english.iau.ac.ir/ept  نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 302    ديروز: 3081    اين ماه: 3383    تاکنون : 3321374