نتایج تکمیل ظرفیت پذیرش براساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته نیمسال دوم ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی اعلا

کد خبر: 981 تاریخ انتشار: 1400/10/28
نتایج تکمیل ظرفیت پذیرش براساس سوابق تحصیلی درمقاطع کاردانی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته نیمسال دوم ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، نتایج تکمیل ظرفیت دوره کاردانی نا پیوسته و کارشناسی پیوسته پذیرش براساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی بر روی سامانه www.azmoon.org  قرارگرفت.

پذیرفته شدگان این دوره ها  می توانند از ساعت 10صبح روز شنبه 25 دی ماه  با مراجعه به سامانه آموزشیار  edu.iau.ac.ir و  مطابق جدول زمانی اعلام شده نسبت به ثبت نام خود به صورت مجازی اقدام  کنند. پذیرفته شدگان کلیه محل­های دانشگاهی جهت اطلاع از زمان و چگونگی تحویل مدارک به آدرس سایت واحددانشگاهی محل پذیرش خود مراجعه کنند.

پذیرفته شدگان جهت اطلاع از شرایط و ضوابط ثبت نام می توانند راهنمای  ثبت نام این مقطع را از سامانه sanjesh.iau.ir دریافت و مطالعه کنند.

راهنمای پذیرفته شدگان نهایی مقاطع کارشناسی پیوسته و کاردانی ناپیوسته پذیرش براساس سوابق تحصیلی در نیمسال دوم سال 1401-1400 دانشگاه آزاد اسلامی

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران