کد خبر: 982 تاریخ انتشار: 1400/10/28
نتایج تکمیل ظرفیت پذیرش براساس سوابق تحصیلی در مقطع کارشناسی ناپیوسته بهمن ماه ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، نتایج تکمیل ظرفیت دوره کارشناسی ناپیوسته پذیرش براساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی بر روی سامانه  www.azmoon.org  قرار گرفت.

پذیرفته شدگان می توانند از ساعت  10صبح روز چهارشنبه 29 دی ماه لغایت 6 بهمن با مراجعه به سامانه آموزشیار  edu.iau.ac.ir و  مطابق جدول زمانی اعلام شده نسبت به ثبت نام خود به صورت مجازی اقدام کنند. پذیرفته شدگان کلیه محل­‌های دانشگاهی جهت اطلاع از زمان و چگونگی تحویل مدارک به آدرس سایت واحد دانشگاهی محل پذیرش خود مراجعه کنند.

پذیرفته شدگان جهت اطلاع از شرایط و ضوابط ثبت نام می توانند راهنمای ثبت نام این مقطع را از سامانه sanjesh.iau.ir  دریافت و مطالعه کنند.

راهنمای پذیرفته‌شدگان پذیرش براساس سوابق تحصیلی مقطع کارشناسی ناپیوسته در نیمسال دوم سال تحصیلی 1401-1400 دانشگاه آزاد اسلامی

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران