کد خبر: 983 تاریخ انتشار: 1400/10/28
ثبت‌نام تکمیل ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی تا ۳۰ دی ماه تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، آن دسته از داوطلبان شرکت کننده در آزمون کارشناسی ارشد سال 1400 که براساس کارنامه صادره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور مجاز به انتخاب رشته در دانشگاه آزاد اسلامی شده‌اند و علاقه‌مند به انتخاب رشته/محل‌های دایر در این دانشگاه هستند، می‌توانند با استفاده از کد دسترسی انتخاب رشته تا روز پنج شنبه 30 دی ماه نسبت به انتخاب رشته تکمیل ظرفیت اقدام کنند.

به داوطلبان توصیه می شود،  ابتدا با مراجعه به سامانه  www.azmoon.org دفترچه راهنمای انتخاب رشته را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی، نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.

داوطلبان لازم است پس از انتخاب رشته / محل، کد رهگیری و نسخه چاپی ثبت نام خود را تهیه و تا زمان اعلام نتایج نزد خود حفظ کنند.

عبارت امنیتی

اگر قادر به خواندن اعداد نيستيد صفحه را refresh كنيد

فراخوان همکاری در تولید محتوی - پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

آمار بازدید       امروز: 1362    ديروز: 1515    اين ماه: 2877    تاکنون : 3582923