گروه: اخبار دانشگاه

تجلیل از مفاخر و مشاهیر:

هفتمین همايش تجلیل از مفاخر و مشاهیر مازندران در واحد نور برگزار شد

کد خبر: 328 تاریخ انتشار: 1396/2/12 نویسنده: نبی خلیلی

هفتمین همايش تجلیل از مفاخر و مشاهیر مازندران با حضور دکتر صدرالدین متولی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور، دكتر علی اسماعیلی نماینده نور و محمودآباد، جاودانی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی و هرمز اردشیری رئیس بنیاد مفاخر مازندران، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد نور، علی اسماعیلی نماینده مردم شهرستان‌های نور و محمودآباد در این همایش اظهار کرد: مازندران سرزمین اندیشمندان، دلاوران و دینداران است.

وی خاطرنشان کرد: مازندران از نعمت های خدادادی بسیاری بهره مند است که جای سپاسگزاری از خداوند متعال دارد.

نماینده نور و محمودآباد با اشاره به اهمیت حضور مشاهیر در جامعه، گفت: با الگوی مفاخر و مشاهیر می توان گام بزرگی در تربیت نسل بعدی داشت.

وی گفت: فعالیت بنیاد مفاخر به دلیل مردمی بودن آن دارای ارزش بسیار فراوانی است و باید تلاش کرد تا با رعایت قانون به همه مفاخر کمک کرد.

هرمز اردشیری رئیس بنیاد مفاخر مازندران در این همایش اظهار کرد: یکی از اقداماتی که بنیاد مشاهیر به عهده دارد معرفی افراد برجسته در سطح جامعه است.

وی خاطرنشان کرد: بنیاد مشاهیر و مفاخر مازندران با هدف تجلیل و تکریم بنا شده تاکنون بیش از 140 مفاخر مازندران را معرفی کرده است.

رئیس بنیاد مفاخر مازندران گفت: برگزاری بیش از 30 جلسه در تهران، بابل و نور برای برگزاری این همایش صورت گرفته است.

فرماندار نور در هفتمین همایش مشاهیر و مفاخر مازندران در دانشگاه آزاد اسلامی نور اظهار کرد: شهرستان نور با داشتن شیخ شهید فضل الله نوری، محدث نوری، نیما یوشیج، علامحسین صدیقی، غلامحسین بنان و شیخ اکبر ناطق نوری به سرزمین فرهیختگان تبدیل شده است.

وی خاطرنشان کرد: کسانی که نام کشور ایران را بلند آوازه می‌کنند موجب افتخار میهن هستند.

صدرالدین متولی رئیس دانشگاه آزاد نور نیز در این همایش اظهار کرد: باید فرهنگ تجلیل از مفاخر نهادینه شود.

وی خاطرنشان کرد: در گستره جغرافیایی مشاهیر مازندران دارای نام و نشان هستند و با توجه به اینکه فرهنگ جهانی سازی به وسیله ابزارهای مختلف در حال ترویج است اما چیزی که موجب ترویج هویت این کشور می شود مشاهیر و مفاخر هستند.

رئیس دانشگاه آزاد نور با بیان اینکه شناخت مفاخر و الگوسازی آنها موجب تقویت هویت هر یک از افراد می شود چراکه این مفاخر می توانند موجب توسعه هر منطقه باشند، گفت: کارآفرینی، نویسندگی، فیلم سازی از جمله مواردی است که می شود از این مفاخر استفاده کرد و آنها موجب توسعه پایدار هستند.

متولی با اشاره به اینکه کشور به فرهنگ تکریم نیاز دارد، اظهار کرد: زمینه سازی حضور هرچه بیشتر مفاخر در حوزه های مختلف و تجلیل از آنها موجب تقویت فرهنگ تکریم می شود.

وی با بیان اینکه متاسفانه پارک مشاهیر هنوز در مازندران وجود ندارد، خاطرنشان کرد: جنگل نور این ظرفیت را دارد تا بخشی از آن به عنوان پارک مشاهیر قرار گرفته شود.

رئیس دانشگاه آزاد نور گفت: نامگذاری یکی از روزها به نام روز مشاهیر در تقویم و همچنین الگوسازی هر یک از مشاهیر می تواند نقش ارزنده ای در تقویت فرهنگ تکریم از مشاهیر داشته باشد.

به گزارش روابط عمومی واحد نور، در این همایش از شهاب حسینی (بازیگر سینما و برنده نخل طلایی جشنوازه کن )، غلامعلی سلیمانی(کارآفرین و مدیرعامل شرکت کاله)، سیروس مهدوی(نویسنده و پژوهشگر و مدیر مسئول فصل نامه باختر و مدیر مرکز مطالعات ایرانیان)، اسدالله عمادی(شاعر و نویسنده)، کیوس گوران(شاعر و خوانشگر محلی) هرمیداس باوند، حائری مازندرانی،  سردار بابایی، رویا نونهالی، محمدرضا اسحاقی، علی توسلی و امامعلی حبیبی تجلیل به عمل آمد.

برچسب‌ها : 0 - اندیشمندان، دلاوران و دینداران - پارک مشاهیر