گروه: اخبار دانشگاه

به مناسبت سالروز سوم خرداد:

برگزاری مراسم گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر در واحد نور

کد خبر: 334 تاریخ انتشار: 1396/3/3 نویسنده: نبی خلیلی

مراسم گرامیداشت سالروز فتح خرمشهر؛ روز مقاومت، ایثار و پیروزی؛ با حضور رئیس، اعضای هیات رئیسه، استادان، کارکنان و دانشجویان در مسجد پیامبر اعظم (ص) واحد نور برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، دكتر صدرالدين متولي با بیان این که استقلال، عظمت و آبروی نظام اسلامی مدیون خون شهدا،‌ ایثار جانبازان و رزمندگان است، گفت: «عظمت و اقتدار نظام اسلامی در حماسه سوم خرداد تجلی و نمود عینی یافت.»

وي با اشاره به سخن تاریخی امام راحل عظیم الشان (ره) در مورد این فتح عظیم که فرمودند "خرمشهر را خدا آزاد کرد"، گفت: «آزادسازی خرمشهر با اراده و عنایت پروردگار و اتصال دو حقیقت ایثار و فداکاری رزمندگان اسلام و اخلاص و ارادت و دلدادگی مردم به اسلام تحقق یافت.»

رئيس واحد نور اظهار كرد: «عزت و شرف ایران حاصل تلاش صادقانه و سلاح الله اکبر رزمندگان و شهدایی است که با گذشتن از خود آزادی را برای ما به ارمغان آوردند.»

دكتر متولي با بيان اینکه آزادسازی خرمشهر، عظمت، ایثار و مقاومت ملت ایران را به دنیا نشان داد، تأکید کرد: «این روز یکی از حوادث بسیار مهم برای کشور ما است و خاطره آن در دل و جان ایرانیان جاودان خواهد ماند.»

وی گفت: «این حماسه عظیم، افتخار و امتحان الهی برای ملتی بود که تلاش می‌کردند آزاد و سربلند در زیر پرچم ناب محمدی زندگی كنند، به همين خاطر امروز ايران اسلامي، مظهر استقامت و دلیرمردی اين ملت است.»

رئيس واحد نور در ادامه اظهار داشت: «حماسه سوم خرداد یکی از مهمترین، زیباترین و طلایی ترین حماسه های دفاع مقدس است و رشادت هایی که رزمندگان در این حماسه از خود به جای گذاشتند منجر به آزادسازی خرمشهر شد.»

در پايان، اهداي لوح تقدير به جانبازان و ايثارگران، بازديد از نمايشگاه و تجديد ميثاق با شهدا از ديگر برنامه هاي اين مراسم بود.

برچسب‌ها : ايثار و مقاومت - سالروز آزاد سازي خرمشهر - مظهر استقامت و دلیرمردی