گروه: اخبار دانشگاه

به مناسبت روز جهاني قدس:

حضور پرشور دانشگاهیان واحد نور در راهپیمایی روز قدس

کد خبر: 340 تاریخ انتشار: 1396/4/2 نویسنده: نبی خلیلی

دكتر متولي: «روز قدس، روز فریاد مستضعفان علیه مستکبران دنیا است.»

به گزارش روابط عمومي واحد نور، همزمان با آخرين جمعه ماه مبارك رمضان و به منظور ارج نهادن به فرمان معمار كبيرانقلاب حضرت امام خميني (ره) و همگام با مردم شهيد پرور و هميشه در صحنه ايران اسلامي، دانشگاهيان دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور نيز حضوري پرشكوه در راهپيمايي روز قدس داشتند.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور با بیان اینکه انتخاب و معرفی روز قدس به عنوان صدور فرهنگ انقلاب به تمام جهان است، گفت: «روز قدس، روز فریاد مستضعفان علیه مستکبران دنیا است و امروز آرمان فلسطین با نامگذاری روز قدس بین‌المللی شده است.»

دكتر متولي با اشاره به اینکه این حضور پاسخ به ندای حق‌طلبانه رهبر معظم انقلاب اسلامی است که همواره بر دفاع از مظلوم و مقاومت در برابر جریان ظلم جهانی تاکید داشتند بیان کرد: «امیدواریم ثمره این راهپیمایی عظیم در ایران اسلامی و سایر ملل مسلمان، اهتزاز پرچم آزادی در فلسطین و سایر کشورهای تحت ظلم باشد.»

در این مراسم دکتر صدرالدین متولی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور، معاونین، مدیران، استادان، کارکنان و دانشجویان نیز در کنار دیگر اقشار جامعه حمایت قاطع خود را از مردم مظلوم فلسطين اعلام کردند.

راهپیمایی باشکوه روز قدس در شهرستان نور از ميدان امام خميني(ره) آغاز و تا میدان فيضيه ادامه یافت، سپس شرکت کنندگان در راهپیمایی پس از به آتش کشیدن پرچم استکبار جهانی، اسرائیل و آمریکا، در مصلي این شهر حضور یافته و آخرین آئین عبادی – سیاسی نماز جمعه در ماه پر مهر و برکت رمضان در صفوفی بهم فشرده، خواندند.

برچسب‌ها : 0 - آخرين جمعه ماه مبارك رمضان - اهتزاز پرچم آزادی - فریاد مستضعفان علیه مستکبران