گروه: اخبار دانشگاه

در واحد نور صورت گرفت:

آیین تجلیل از نخبگان کنکور سراسری سال 96 شهرستان نور برگزار شد

کد خبر: 363 تاریخ انتشار: 1396/7/1 نویسنده: نبی خلیلی

آیین تجلیل از نخبگان کنکور سراسری سال 96 شهرستان نور در دانشگاه آزاد اسلامی با حضور مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، دكتر صدرالدين متولي در آیین تجلیل از نخبگان كنكور سراسري سال 96، كه در سالن آمفي تئاتر واحد نور برگزار شد، گفت: «در تربیت و پرورش فرزند رفتار پدر و مادر می‌تواند بهترین مدل و الگو برای فرزند باشد.»

وي گفت: «خانواده، مناسب‌ترین نظام برای تأمین نیازهای روحی و معنوی بشر است و بهترین بستر را برای تأمین امنیت و آرامش روانی فرزند، پرورش نسل جدید، اجتماعی کردن فرزندان و برآورده ساختن نیازهای عاطفی افراد فراهم می‌آورد.»

دكتر متولي تصریح کرد: «یکی از مهمترین دلایل موفقیت این نخبگان به جز هوش آن‌ها، حمایت بی‌دریغ خانواده هاست، یعنی ایجاد محیطی غنی که رشد و بالندگی این دانش آموزان را فراهم کرده است.»

رئيس واحد نور در این آیین با قدردانی از افتخارآفرینی این دانش آموزان در عرصه های علمی بيان كرد: «برای کسب قله های علم و دانش، انگیزه بالا و تلاش مستمر بهترین و نزدیک ترین راه است.»

وي افزود: «نخبگان علمی از بهترین سرمایه های هر جامعه هستند و ستون های پیشرفت و ترقی هر جامعه ای به دست های توانای این افراد ساخته می شود.»

دكتر متولي با قدردانی از تمامی دست اندرکاران آموزش و پرورش و كانون قلم چي این شهرستان اظهار کرد: «شهرستان نور در سال های اخیر از نظر کمی در بحث قبولی کنکور رشد چشمگیری داشته است و در سایه پشتکار دانش آموزان و تلاش معلمان آنان روند علمی و موفقیت دانش آموزان روندی رو به رشد پیدا کرده است.»

وی افزود: «دانش آموزان و نخبگان این شهرستان که وارد دانشگاه ها و موسسات علمی کشور شده اند باید همچنان به پشتکار و تلاش خود ادامه داده و مدارج علمی خود را همچنان تداوم بخشند.»

در ادامه این مراسم از 190 دانش آموز این شهرستان كه در كنكور سراسري سال 96 حائز رتبه هاي برتر شدند با اهدای لوح سپاس قدرداني بعمل آمد.

برچسب‌ها : 0 - تأمین امنیت و آرامش روانی فرزند - تربیت و پرورش فرزند