گروه: اخبار دانشگاه

به مناسبت هفته نیروی انتظامی صورت گرفت:

دیدار رئیس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور با فرمانده نیروی انتظامی

کد خبر: 366 تاریخ انتشار: 1396/7/18 نویسنده: نبی خلیلی

به مناسبت هفته نیروی انتظامی، رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور با فرمانده و معاونان نیروی انتظامی اين شهرستان دیدار و گفت و گو کرد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، به مناسبت هفته نیروی انتظامی دکتر صدرالدين متولي رئيس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور و جمعی از كاركنان اين واحد دانشگاهي با حضور در محل کار سرهنگ علي اوسط  گرجي پور فرمانده نيروي انتظامی شهرستان نور هفته نیروی انتظامی را به فرماندهی و پرسنل خدوم و زحمت کش نیروی انتظامی تبریک گفت و اظهارکرد: «ما در سطح شهرستان شاهد حضور فعال و تلاش شبانه روزی نیروی انتظامی هستیم.»

وي با قدرداني از اقدامات مفيد و موثر نيروي انتظامي بيان كرد: «امنیت از مهم ترين مولفه های پیشرفت یک جامعه می باشد و نیروی انتظامی با برقراري امنیت، نقش مهمی در توسعه فعالیت های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی كشور دارد.»

دکتر متولي تصريح كرد: «امروز به برکت حضور شبانه روزی و مقتدرانه نیروی انتظامی و نظامي در کنار سایر اقشار مردم، امنیتی شایسته و قابل تحسین در کشور حاکم است.»

رئيس واحد نور با بیان اینکه دانشگاه ها باعث توسعه و پيشرفت جامعه مي شوند، اظهار کرد: «واحد نور اين آمادگی را دارد كه با توجه به ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در زمینه فعالیت های علمی، آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و با توجه به نیازهای شهرستان همکاری های لازم را با نیروی انتظامی  داشته باشد.»

سرهنگ علي اوسط گرجي پور فرمانده نيروي انتظامي شهرستان نور نیز در این دیدار با قدردانی از تعامل سازنده و ارزشمند دانشگاه آزاد اسلامی نور با نیروی انتظامی اظهار کرد: «ایجاد نظم و تامین امنیت در جامعه تنها توسط نیروی انتظامی امکان پذیر نیست و همه دستگاه ها و ارگان ها در سطح جامعه باید همکاری نمایند که خوشبختانه این تعامل و همکاری در سطح شهرستان نيز وجود دارد.»

برچسب‌ها : ایجاد نظم و تامین امنیت - سرهنگ گرجي پور فرمانده نيروي انتظامی - هفته نیروی انتظامی