گروه: اخبار دانشگاه

در نشست مشترك:

ديدار صميمي رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور با رئيس جديد اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي

کد خبر: 367 تاریخ انتشار: 1396/7/18 نویسنده: نبی خلیلی

دكتر صدرالدين متولي رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور و هیأت همراه امروز با داود فلاح رئيس جديد اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي اين شهرستان دیدار و گفت و گو کردند.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، متولي در این دیدار ضمن تبريك انتصاب داود فلاح به رياست اداره فرهنگ و ارشاد اين شهرستان، بر اهمیت همکاری‌های دوجانبه دانشگاه و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تأکید کرد و گفت: «هدف دانشگاه آزاد اسلامي نور حل مسائل و مشکلات شهرستان و استان به روش علمی و مهندسی است و تربیت نیروی متعهد و متخصص مهمترین رسالت اين دانشگاه است.»

وي حل مشکلات فرهنگی را ضروری‌تر از هر چیزی خواند و گفت: «امروزه بسیاری از مسائل فرهنگی از مشکلات اقتصادی و اجتماعي جامعه نشأت می‌گیرد.»

رئيس واحد نور با اشاره به ارتباط نزدیک بین مسائل اجتماعی و فرهنگی، گفت: «مسائل اجتماعی و فرهنگي بهم پیوسته و ارتباط تنگاتنگي دارند و ما در بايد حوزه فرهنگی نیازهای جامعه مخاطب را شناسايي كرده و متناسب با آن برنامه مدون و اصولي داشته باشیم.»

دكتر متولي با بيان اينكه رویکرد صحیح فرهنگی مهم ترین مساله در بین مردم است، گفت: « مسائل فرهنگي از اهميت بسيار بالايي برخوردار است و بايد با عزم و اراده راسخ پاسدار ارزش هاي فرهنگي خود در جامعه باشيم.»

داود فلاح نيز با اشاره به اينكه موفقيت يك مدير بدون خرد جمعی و همکاری و تعامل موفق نخواهد بود، گفت: «نیازمند مساعدت همه دستگاه‌های فرهنگی و دلسوزان فرهنگ هستیم و از همه دستگاه‌ها تقاضا داريم كه سرعت قطار فرهنگی متوقف نشود.»

فلاح افزود: «اداره فرهنگ و ارشاد باید فرهنگ سازی کند بنابراین باید از طريق فرهنگ، هنر، خط و هنرهای تجسمی برای آگاه سازی جامعه تلاش كرده و با فرهنگ و هنر به مسائل اقتصادي، اجتماعي، فرهنگي جامعه و... كمك كنيم .»

برچسب‌ها : حل مشکلات فرهنگی - داود اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي - رویکرد صحیح فرهنگی مهم ترین مساله