گروه: اخبار دانشگاه

جهت پیشبرد اهداف علمی، فرهنگی دانشگاه:

نشست صميمانه معاون، مدیر و كاركنان حوزه معاونت دانشجویی با رئیس واحد نور

کد خبر: 375 تاریخ انتشار: 1396/9/5 نویسنده: نبی خلیلی

به گزارش روابط عمومی واحد نور، نشست صميمانه معاون، مدیر و كاركنان حوزه معاونت دانشجویی با رئیس واحد نور در سالن کنفرانس برگزار شد.

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور با تاکید بر تکریم و داشتن اخلاق حسنه در برخورد با هم و البته با دانشجویان خاطر نشان کرد: «باید تلاش کنیم تا با بهره گیری از آموزه های قرآن کریم و مکتب کامل اسلام متخلق به اخلاق اسلامی باشیم و از تخریب شخصیت و هرگونه عملی که موجب آزردن سایرین می شود پرهیز نماییم، چرا که اینها موانعی جدی هستند که ما را از نیل به مقصود اصلی و تعالی باز می دارند.»

وي در ادامه سخنان خود با تاکید بر منویات امام راحل مبنی بر اینکه دانشگاه کارخانه آدم سازی است گفت: «دانشگاه مرکز تربیت نیروهای کارآمد و فعال در اجتماع است لذا انتظار جامعه از خانواده بزرگ دانشگاه آزاد متفاوت بوده و بر همین اساس باید نسبت به وظایف خود مسئولانه تر برخورد کنیم و در عین حال در برابر عملکرد خود پاسخگو باشیم.»

دکتر متولی با بیان اینکه دانشگاه خانه دوم تمام کارکنان که مسئولیت اجرایی این دانشگاه را برعهده دارند بیان کرد: «بخش عظیمی از اوقات ما در دانشگاه برای انجام امور محوله گذرانده می شود پس باید سعی کنیم با دلسوزی، همدلی، در فضایی صمیمی فعالیت کنیم و در کلیه امور تکریم ارباب رجوع، صداقت، امانتداری، صرفه جویی در مصرف و وجدان کاری در سرلوحه کارهایمان قرار گیرد.»

وی خاطر نشان کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی باید به خاطر پتانسیل های ویژه که از جنبه نیروی انسانی در اختیار دارد باید در عرصه تولید علم و ارائه خدمات به ارباب رجوع گوی سبقت را از آن خود نماید.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نور با تاکید بر اینکه ایجاد فضای علمی آموزشی مناسب و پر نشاط از خصوصیات یک دانشگاه خوب است گفت: «باید امکانات رفاهی مناسب فراهم شود تا کارکنان، اساتید و  دانشجویان براحتی در کمال آرامش به کسب علم و دانش بپردازند.»

برچسب‌ها : تکریم و داشتن اخلاق حسنه - حوزه معاونت دانشجویی - دانشگاه خانه دوم تمام کارکنان - صرفه جویی در مصرف و وجدان کاری