گروه: اخبار دانشگاه

به مناسبت هفته پژوهش صورت گرفت:

بازدید رئیس دانشگاه آزاد اسلامي نور از نمایشگاه هفته پژوهش

کد خبر: 379 تاریخ انتشار: 1396/9/25 نویسنده: نبی خلیلی

دکتر صدرالدين متولي صبح امروز با حضور در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوري، از محصولات پژوهشی اين واحد دانشگاهي بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، رئيس واحد نور در نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي با بيان اينکه پژوهش و تحقیق در تمام امور زندگی انسان‌ها از جمله تحصیل، امور دینی، علمی و زمینه‌های مختلف نقش اساسی دارد، گفت: «اهمیت پژوهش و تحقيق در برنامه ریزی و سیاست گذاری ها با توجه به فضای کنونی دنیا بر همگان روشن است اما این موضوع باید دغدغه همگانی شود.»

وي تصرح کرد: «پژوهش یکی از محورهای مهم و تاثیر گذار در پیشرفت و توسعه پایدار هر کشور محسوب می شود که افزون بر توسعه اقتصادی، رفاه اجتماعی را نیز به همراه دارد.»

دکتر متولي با اشاره به اهميت پژوهش و نقش آن در جامعه گفت: «پژوهش یکی از اساسی‌ترین نیازها برای نیل به پیشرفت و توسعة همه جانبه یک کشور است و قدرت و استقلال هر کشوری بر پژوهش و تولید علم استوار است.»

وي گفت: «نقش پژوهش در توسعه جامعه چنان برجسته و واضح است که می‌توان آن را بدون تردید نیروی محرک توسعه در همه حوزه‌ها اعم از فرهنگ، اقتصاد، سیاست و جامعه دانست.»

رئيس واحد نور با بیان اینکه تحقق شعار سال از اهداف اصلی برگزاری هفته پژوهش است، گفت: «برقراری ارتباط منطقی بین دانشگاه و صنعت بسیار مهم است و ایجاد ارتباط بین صاحبان ایده، فکر و فناوری با صاحبان سرمایه باید مدنظر قرار گیرد.»

وي با اشاره به اينکه هفته پژوهش و فناوری، فرصت مناسبی برای توجه و تمرکز بر ابعاد مختلف پژوهش در کشور است، گفت: «برگزاري نمايشگاه، انتخاب و معرفی برگزیدگان حوزه پژوهش و فناوری و تجلیل از آنها و ایجاد فرصت تعامل بین افراد در این حوزه موجب تقویت امر پژوهش می شود.»

اين مسئول دانشگاهي تصريح کرد: «بدون انجام پژوهش، امور آموزشی از پویایی و نشاط لازم برخوردار نخواهند بود و کشوری پیشرفته است که در بحث پژوهش تلاش کند.»

نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی در واحد نور به مدت یک هفته در واحد نور برگزار و مراسم اختتامیه آن نیز فردا در این واحد دانشگاهی برگزار می‌شود.

برچسب‌ها : ارتباط منطقی بین دانشگاه و صنعت - اهميت پژوهش و نقش آن در جامعه - نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي