گروه: اخبار دانشگاه

حماسه 9 دي:

حضور پرشور دانشگاهيان دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور در حماسه 9 دی در شهرستان نور

کد خبر: 384 تاریخ انتشار: 1396/10/16 نویسنده: نبی خلیلی

مراسم گرامیداشت حماسه نهم دی، روز بصیرت با حضور استادان بسيجي، کارکنان، دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور مسئولان شهری، روحانیت مبارز، اقشار مختلف مردم ولایتمدار در شهرستان نور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، دکتر صدرالدين متولي رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور همراه با استادان، کارکنان و دانشجویان در گرامیداشت حماسه نه دی روز بصیرت و روز تجلی عزت و استقلال ملت بزرگ ایران اسلامی در مقابل شیطان بزرگ امریکا و هم متحدانش و نیز فتنه گران در مصلي اين شهرستان تجمع و با سر دادن شعارهای الله اکبر خامنه ای رهبر، مرگ بر امریکا، مرگ بر اسرائیل و مرگ بر فتنه گر انزجار و نفرت خود را نسبت به استکبار جهانی و فتنه گران نشان دادند.

دکتر متولي گفت: «ما باید تمام تلاشمان را در مبارزه با استعمار بکار گیریم چرا که استعمار تمام سعی خود را در راستای زیر سلطه بردن ملتها بکار می برد.»

وي یادآور شد: «هیچ فتنه‌ای در کشور ما با بدون حمایت آمریکا، اسراییل و انگلیس صورت نگرفته و این مثلث شوم همه جانبه از فتنه حمایت می کنند و با شروع انتخابات دسیسه های آنان نیز آغاز می شود.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با حضور در جمع راهپیمایان دانشگاهی از راهپیمایی یوم الله 9 دی بعنوان سند ولایت مداری و عشق و ارادت ملت ایران به انقلاب اسلامی و ولایت فقیه دانست که در این روز ماندگار و تاریخی ملت قهرمان و ولایت مدار و همیشه در صحنه ایران اسلامی، حماسه ای دیگر آفریدند و دشمنان خدا و انقلاب را برای همیشه مأیوس و ناامید ساختند .

وی با بیان اینکه ۹ دی روز بصیرت و تجدید میثاق با ولایت فقیه است، گفت: «اگر یک انسان مومن و مسلمان نسبت به جریان زمان خودش آگاه نباشد، دچار انحراف و گمراهی می شود و در فتنه ۸۸ دشمن در صدد این بود که انقلاب ملتی که با خون بهترین فرزندان به ثمر نشانده اند را نابود کند و آنها می خواستند صدای حق، را در ایران خاموش کنند غافل از این که خدا با حق است.»

دکتر متولي از دانشگاهیان به دلیل حضور پرشور در همایش بصیرت افزایی و حضور گسترده در راهپیمایی یوم الله 9 دی تشکر کرد.

برچسب‌ها : تجديد ميثاق با ولايت فقيه - حماسه 9 دي - روز بصيرت و تجلي