گروه: اخبار دانشگاه

به مناسبت دهه مبارک فجر:

مراسم عطرافشانی و غبارروبی مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور برگزار شد.

کد خبر: 406 تاریخ انتشار: 1396/11/16 نویسنده: نبی خلیلی

به گزارش روابط عمومي واحد نور، به مناسبت دهه فجر و گرامیداشت سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی مراسم عطرافشانی مزار دو شهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با حضور رئیس، معاونان، مدیران، استادان و دانشجویان بسیجی واحد نور برگزار شد.

در این مراسم شرکت‌کنندگان با بزرگداشت یاد و خاطره دلاورمردی‌ها، جانفشانی‌ها و رشادت‌های شهدای انقلاب و هشت سال دفاع مقدس را با آرمان‌های این شهیدان و امام شهدا تجدید پیمان بستند.»

رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور در اين مراسم گفت: «شهدا، باعث ارتباط نسل های انقلاب با فرهنگ گذشتگان و احیای فرهنگ جهاد و مبارزه و سرعت بخشی به توسعه کشور می‌شوند.»

دکتر متولي بيان کرد: «شهدا بزرگترین اسطوره های گذشت، سربلندی و عزت ایران اسلامی می باشند و با گسترش و تعمیق فرهنگ ایثار و خودباوری می توان به توسعه، پیشرفت و آبادانی کشور شتاب بیشتری بخشید.»

وي با بيان اينکه انقلاب اسلامی ایران مظهر تجلی نور در ظلمت و نماد دستیابی به معانی عمیق قرآنی در قلوب ملت همیشه در صحنه ایران است، گفت: ««بی‌گمان حضور، همفکری و همکاری دانشگاهیان و نقش آفرینی آنان می‌تواند در برگزاری هر چه باشکوهتر این دهه، تاثیرگذار و ثمربخش باشد.»

برچسب‌ها : غبارروبي و عطر افشاني - مزار دو شهيد گمنام - همفکري و همکاري دانشگاهيان