گروه: اخبار دانشگاه

با هدف کمک به زلزله‌زدگان کرمانشاه:

برگزاری جشنواره خیریه غذا در مدرسه غيردولتي دخترانه هوشمند سما واحد نور

کد خبر: 409 تاریخ انتشار: 1396/11/21 نویسنده: نبی خلیلی

به مناسبت دهه مبارک فجر، جشنواره غذاهای محلی با هدف کمک به زلزله‌زدگان کرمانشاه در مدرسه غيردولتي دخترانه هوشمند سما واحد نور برگزار شد.

جشنواره  غذاهای محلی با هدف کمک به زلزله‌زدگان کرمانشاه و با تلاش خودجوش مديران، معلمان، اولياء و دانش آموزان مدرسه غيردولتي دخترانه هوشمند سما واحد نور برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي واحد نور، در این جشنواره یکروزه انواع غذاهای سالم محلی و سنتی و انواع دسرها عرضه شد که با توجه به هدف والا و معنوی این جشنواره با استقبال پرشور دانش آموزان و اولياء همراه شد.

دکتر صدرالدين متولي در اين جشنواره گفت: «اين حرکت معنوي با اراده و همت کادر مدرسه، دانش آموزان و اولياء آنان در حمایت و کمک به خسارت‌دیدگان زلزله کرمانشاه برگزار، ‌که درآمد حاصل از این جشنواره کاملاً به نفع  زلزله‌زدگان کرمانشاه اهداء خواهد شد.»

برچسب‌ها : جشنواره غذا - کمک به زلزله زدگان - مدرسه غيرانتفاعي دخترانه سما