گروه: اخبار دانشگاه

حضور کبوتران خونين بال:

دانشگاه آزاد اسلامی محمودآباد میزبان دو شهید گمنام شد

کد خبر: 415 تاریخ انتشار: 1396/12/7 نویسنده: نبی خلیلی

دو شهید گمنام سرافراز کشور در میان دست های مردم شهید پرور در دانشگاه آزاد اسلامی محمودآباد آرمیدند.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، رئيس دانشگاه آزاد اسلامي در حاشيه برگزاري اين مراسم با اشاره به اینکه زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا کمتر از شهادت نیست، گفت: «باید با زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا دین خود را به آنها ادا کنیم. شهدا تا ابد درمتن زندگی ما و جامعه نقش آفرینی خواهند کرد.»

دکتر متولي در ادامه عنوان کرد: «شهدا با ایثارگری ها و رشادتها و فداکاری های خود موجب شدند که انقلاب اسلامی در مسیر اهداف و آرمانها خود حرکت کند و امروز به برکت انقلاب اسلامی شاهد افتخارات ارزشمند کشور در سطح بین المللی هستیم.»

وی با بیان اینکه اقتدار امروز جمهوری اسلامی ایران مرهون خون شهداست، افزود:«روحیه شهادت طلبی درس بزرگی برای همه حق طلبان همه جهانیان است.»

یک شهید سرافراز، 25ساله و در جزیره مجنون و در عملیات خیبر و شهید عزیز دیگر19 ساله و در منطقه شرهانی و در عملیات محرم به فیض شهادت نائل آمدند.

دکتر محمد احمدی رئیس دانشگاه آزاداسلامی با تشکر از مردم ولایتمدار، استادان، دانشجویان و کارکنان دانشگاه گفت:«با تدفین این دو شهید در محوطه دانشگاه دو عضو هیات علمی به این دانشگاه افزوده شدند که درس معرفت و ایثار را به دانشجویان می آموزند.»

برچسب‌ها : تشييع و تدفين - شهداي گمنام - مرکز محمودآباد