گروه: اخبار دانشگاه

با حضور عموم مردم صورت گرفت:

برگزاری مراسم یادبود دو شهید گمنام در دانشگاه آزاد اسلامی نور

کد خبر: 418 تاریخ انتشار: 1396/12/19 نویسنده: نبی خلیلی

مراسم یادبود دو شهید گمنام، شهدای طلبه، دانشجو و مدافع حرم شهرستان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با حضور گسترده دانشگاهیان، فرهیختگان، طلاب، نیروهای نظامی و انتظامی، دانشجویان، استادان، کارکنان، خانواده‌های معظم شهدا و جانبازان و عموم مردم شهید پرور نور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، رئیس واحد نور با بیان اینکه آنچه که امروز داریم به برکت مجاهدت شهدا و ایثارگران است گفت: «زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا امری مهم و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ضامن عزت، اقتدار، امنیت و سربلندی کشور است.»

دکتر صدرالدین متولی بیان کرد: «تنها راه عزت‌مندی کشور، تداوم و گسترش فرهنگ ایثار و شهادت است و تا زمانی که فرهنگ ایثار و شهادت را داشته باشیم و در راه شهدا قدم بگذاریم، کشور از تمام خطرات و تهدیدها در امان خواهد ماند.»

وی با بیان اینکه زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت وظیفه مهمی بر عهده تمام اقشار جامعه است، گفت: «اقتدار، عزت، سربلندی امروز کشور و آرامش و آسایش موجود در جامعه مرهون جانفشانی های شهدا، جانبازان و آزادگان است.»

متولی افزود: «فرهنگ شهید و شهادت ماندگار است چرا که شهدا نماد فضیلت، گذشت و ایثار هستند.»

امام جمعه نور نیز با بیان اینکه شهدا زنده اند و ما در سایه شهادت ارتزاق می کنیم، گفت: «شهدا شمع محفل بشریت اند، هر جامعه ایی که شهادت داشته باشد، اسارت ندارد. اگر امروز جامعه اسلامی ما اسیر اجانب و آمریکا و استکبار جهانی نیست به برکت خون شهداست.»

حجت الاسلام احمدی افزود: «خون شهید ما را زنده کرده است، خون شهیدی که در دل و جان ما تزریق شده است و به جامعه و نظام اسلامی ما حیات بخشیده است.»

احمدی خطاب به مسئولان، دانشجویان، استادان و دانشگاهیان در راستای مبارزه با ظلم و با بیان اینکه همه باید دغدغه داشته باشیم، بیان کرد: «وظیفه ما باید مبارزه با جهل، فقر و ظلم باشد. ظلم خانمانسوز و وحدت شکن است. امروزه ظلم در دنیا بیداد می‌کند. اگر ظلم جامعه را فرا گیرد دچار مشکلات عدیده خواهیم شد و باید مراقب باشیم.»

امام جمعه نور امنیتِ کنونی کشور را مرهون مدافعان حرم و مدافعان وطن دانست و افزود: «شهدای عزیز ما از جان، مال و هستی خود گذشتند تا آرامش، امنیت و اقتدار را برای کشورمان به ارمغان بیاورند و امروز نیز وظیفه ما است که از این امانت به‌ خوبی صیانت و حراست کنیم.»

وی با بیان اینکه در فضای دانشگاه و مراکز آموزشی باید روحیه انقلابی حاکم باشد، گفت: «فرهنگ حجاب و عفاف، فرهنگ نماز و عدالت، و در راس آن مبارزه با آمریکای جنایتکار را از دانشگاه به جامعه تزریق کنیم، محیط علمی را مملو از علم حقیقی کنیم. علم حقیقی یعنی مبارزه با فقر، مبارزه با ظلم و جهل به معنای واقعی.»

در پایان به رسم قدردانی و ارج نهادن به مقام شامخ شهدا و شهدای مدافع حرم به خانواده‌های این شهدا هدایایی به رسم یادبود اعطا شد. پخش کلیپ،بیان خاطرات، مداحی مجید نریمانی و تجدیدمیثاق با آرمان‌های شهدا در جوار قبور مطهر شهدای گمنام دانشگاه از برنامه‌های اجرا شده در این سالگرد بود.

برچسب‌ها : امام جمعه شهرستان نور - شهداي گمنام و طلبه و مدافع حرم - يادواره شهدا