گروه: اخبار دانشگاه

با حضور مسئولان،:

کلنگ احداث یادمان شهدای گمنام واحد نور به زمین زده شد

کد خبر: 443 تاریخ انتشار: 1397/3/13 نویسنده: نبی خلیلی

مراسم کلنگ زنی یادمان شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با حضور رئیس واحد، فرمانده سپاه، مسئولان ادارات، استادان، کارکنان و دانشجویان در محل تدفین شهدا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، در ابتدای این مراسم، رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور با بیان اینکه تدفین شهدای گمنام در دانشگاه ها به عنوان یکی از اثرگذارترین برنامه های فرهنگی در دانشگاه ها محسوب می شود، گفت: «مهمترین شاخصه و راهکار ماندگاری حماسه آفرینی های‌ شهدا و ایثارگران، تلاش مجدانه در جهت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.»

وی با بیان اینکه رسالت اصلی دانشگاه تعلیم و تربیت و تعمیق ارزش های اسلامی است، افزود: «این دو شهید گمنام نقش استاد تمام وقت را در دانشگاه دارند و به ما کمک خواهند کرد تا ما برای تداوم اسلام، تعمیق بخشی ارزش های اسلامی و روحیه جوانان کشور کار کنیم.»

متولی از هدف والا و پرارزش شهدا از ایثار و مجاهدت در راه خدا نام برد و اظهار کرد: «اعتلای ارزش‌های بلند اسلامی و پاسداری از میراث گرانبهای انقلاب، آرمان شهدا بود.»

رئيس واحد نور با اشاره به اينکه ايثار و شهادت، به عنوان يك فرهنگ متعالي در زمره ي عالي ترين مفاهيم الهي و نتيجه والاترين ارزش هايي مي باشند كه يك انسان متعهد مي تواند به آن مقام دست يابد، بيان کرد: «اين مفاهيم اثر گذار و حركت آفرين قادرند تا فضاي يك جامعه را به صورت گسترده تحت تأثير قرار دهند و والاترين بركات را براي آن به همراه داشته باشند.»

وی با بیان اینکه زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت وظیفه مهمی بر عهده تمام اقشار جامعه است، گفت: «اقتدار، عزت، سربلندی امروز کشور و امنیت موجود در جامعه مرهون جانفشانی های شهدا، جانبازان و ایثارگران است.»

فرمانده سپاه شهرستان نور با بیان اینکه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، عاملی اثرگذار در جهت بالندگی و اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است، گفت: «تبیین اهداف و آرمان‌های والای شهدا، تقویت روحیه اخلاص و زنده نگه‌داشتن یاد و نام شهدا، باعث مصون ماندن انقلاب از توطئه های دشمن می شود.»

سرهنگ سید نعمت اسدی امنیتِ کنونی کشور را مرهون شهادت خون شهدا دانست و افزود: «شهدا با نثار جان خود آرامش، امنیت و اقتدار را برای کشورمان به ارمغان آوردند و امروز نیز وظیفه ما است که از این امانت به‌ خوبی نگهداری و حراست کنیم.»

وی با بیان اینكه باید قدردان خون شهدا باشیم، تصریح كرد: «ایستادگی شهدا در دوران دفاع مقدس با تمام وجود نشان از فرهنگ ایثار، شهادت، مقاومت و ایستادگی بود كه باید آنها را به نسل های بعدی منتقل كنیم.»

اسدی با بیان اینکه برگزاری بزرگداشت شهدا باید در راستای تقویت ارزش‌های نظام اسلامی و جامعه باشد، افزود: «ترویج و یادآوری رشادت‌های شهدا می‌تواند بهترین درس برای تقویت بخش فرهنگی جامعه باشد.»

برچسب‌ها : سيد نعمت اسدي - فرمانده سپاه نور - يادمان شهداي گمنام