گروه: اخبار دانشگاه

به مناسبت های مختلف:

برگزاری مسابقات ورزشی در واحد نور

کد خبر: 447 تاریخ انتشار: 1397/3/13 نویسنده: نبی خلیلی

یک دوره مسابقات تیراندازی، دارت و فوتبال گل کوچک ویژه اعضای هیأت علمی و کارکنان در دو بخش برادر و خواهر در مجموعه فرهنگی واحد نور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، یک دوره مسابقات تیراندازی، دارت و فوتبال گل کوچک ویژه اعضای هیأت علمی و کارکنان در دو بخش برادر و خواهر به مناسبت هاي مختلف(دهه مبارک فجر، ماه مبارک رمضان و..) در مجموعه فرهنگی واحد نور برگزار شد.

دکتر صدرالدین متولی در حاشيه برگزاري اين مسابقات با بیان اینکه تربیت‌بدنی مانند هر پدیده اجتماعی دیگر دارای پیچیدگی، گستردگی و همبستگی خاصی است و با ارزش‌های اجتماعی و اخلاقی هر جامعه‌ای کاملا در ارتباط است، گفت: «پرداختن به ورزش، شخصیت اجتماعی را در کنار شخصیت فردی رشد داده و شخصیت اجتماعی سالم نیز می‌تواند استعدادهای افراد را شکوفا سازد.»

رئیس واحد نور افزود: «به طور کلی ورزش در تمام دوران زندگی انسان‌ها حائز اهمیت است ولی چون مبنای تربیت جسم و روح در سنین جوانی گذاشته می‌شود باید اهمیت بیشتری در این دوران برای ورزش قائل بود. بسیاری از آثار نامطلوب محیط اجتماعی، اقتصادی وضعیت خانوادگی و نظایر آن با استفاده از ورزش می‌تواند کاهش یابد یا حتی به طور کلی از میان برود.»

در پایان به نفرات اول تا سوم هر رشته جوایز و احکام قهرمانی به رسم یادبود اهداء شد. در این مسابقات 50 نفر از استادان هیأت علمی و کارکنان در بخش هاي مختلف واحد حضور داشتند.

برچسب‌ها : دهه مبارک فجر و ماه رمضان - رشته هاي مختلف ورزشي - ويژه استادان و کارکنان