گروه: اخبار دانشگاه

سرپرست واحد نور عنوان کرد:

مشارکت واحد نور در طرح‌های اقتصادی می‌تواند عامل توسعه اقتصادی شهرستان باشد

کد خبر: 461 تاریخ انتشار: 1397/4/12 نویسنده: نبی خلیلی

فرماندار شهرستان نور عنوان کرد که دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به امکانات و تجهیزات مناسب می‌تواند بخشی از نیازهای این شهرستان و استان مازندران را پوشش دهد.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، علی شادمان با حضور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور و دیدار با دانشگاهیان به دکتر محمد احمدی در سمت سرپرستی این دانشگاه تبریک گفت و با بیان اینکه اساس و بنیاد توسعه یافتگی بر تولید دانش و پژوهش اصیل استوار و دانشگاه مهم‌ترین نهادی است که عهده دار این کار بزرگ است، گفت: «دانشگاه‌ها به عنوان نهادهای آموزشی و پژوهشی، یکی از مهم‌ترین و مؤثرترین ارگان در توسعه فرهنگی و اجتماعی کشور محسوب می‌شوند.»

فرماندار نور نقش دانشگاه آزاد اسلامی در پیشرفت و توسعه جامعه را مهم دانست و افزود: «دانشگاه آزاد اسلامی در توسعه زیر ساخت های علمی، فرهنگی، آموزشی، حل مشکلات و معضلات اقتصادی نقش بسزایی ایفا می‌کند.»

وی گفت: «شهرستان نور دارای ظرفیت‌های بی‌شمار در امر توریست و گردشگر دارد که همچنان برخی از این ظرفیت‌ها هنوز شناسایی نشده است و دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با توجه به امکانات و تجهیزات مناسب می‌تواند بخشی از نیازهای شهرستان و استان را پوشش دهد.»

سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور هم با تشریح برنامه‌های خود تصریح کرد: «هدف توسعه و بالندگی این واحد دانشگاهی در شهرستان نور و استان است و این امر مهم با تلاش و همدلی و ارائه راهکارهای منطقی و عقلانی به سرانجام خواهد رسید.»

احمدی گفت: «مشارکت این واحد دانشگاهی در طرح‌های اقتصادی می‌تواند عامل توسعه و رونق اقتصادی شهرستان باشد و مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی آماده ارائه هرگونه خدمات و همکاری در توسعه و پیشرفت شهرستان نور است.»

وی افزود: «دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور، دارای پتانسیل‌های علمی،‌ تحقیقاتی، فضاهای فیزیکی و کارگاه‌های مجهز و مناسبی بوده که نقش بسزایی در توسعه اقتصادی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی در شهرستان ایفا می کند و هدف ما هم توسعه و بالندگی دانشگاه آزاد اسلامی در این شهرستان است.»

برچسب‌ها : امکانات و تجهيزات - دکتر علي شادمان - فرماندار نور