گروه: اخبار دانشگاه

بازديد سرزده:

بازديد سرزده سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي مازندران از واحد نور

کد خبر: 493 تاریخ انتشار: 1397/7/21 نویسنده: نبی خلیلی

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا از نور، دکتر حسین منصوریان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران و واحد ساری در بازدید سرزده از دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور و مدارس سما از نزدیک در جریان روند فعالیت‌ها قرار گرفت.

وي در بازدید چندساعته از بخش‌های مختلف این واحد دانشگاهی در جلسه ای مشترک با کارکنان و اعضای هیات علمی اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور زمینه گسترش و پیشرفت را دارد و باید در سال جدید با تلاش و اتحاد بیشتر علاوه بر گسترش رشته های تحصیلات تکمیلی، پیگیر طرح ماندگار فرهنگی مصوب هیات امنای استان باشد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران با بيان اينکه واحد نور باید وابستگی خود از شهریه دانشجو را کم کرده و به سمت در آمدهاي غیر شهریه اي حرکت کند، گفت:  اگر مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور خوب و مثبت حرکت کند چه بسا از خیلی از واحد های استان نیز پیشی خواهد گرفت.

دکتر منصوريان سرخگريه با اشاره به اينکه دانشگاه آزاد اسلامي با حضور دکتر طهرانچي نگاهش مثبت و تغيير کرد، گفت: دانشگاه آزاد اسلامي یکی از دانشگاه‌های کشور و از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های حضوري جهان است طوری‌که این دانشگاه توانست بسياري از مشکلات و معضلات اصلی کشور را حل کند.

وي با بيان اينکه بايد در راستاي تکوين شخصيت دانش آموزان در مدارس گام هاي اساسي برداريم، بيان کرد: جوانان، نوجوانان و دانش آموزان سرمايه‌هاي جامعه مي‌باشند و سلامت روح و جسم آنها تضمين كننده سلامت جامعه آينده است.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي مازندران و واحد ساري افزود: دانشگاه آزاد اسلامي و مدارس سما به عنوان مرکز آموزشي، علمي و فرهنگي رسالت مهمي در تعليم و تربيت دانش آموزان و دانشجويان دارند که کار بسيار ارزشمند و مهمي است.

منصوريان سرخگريه با اشاره به جمله ايي از امام خميني(ره) که فرمودند از ابتدايي شروع کنيد و با بيان اينکه در دانشگاه و مدارس برنامه مدار و برنامه فرهنگي داشته باشيد، گفت: رسالت بزرگ همه ما، بايد تربیت نسل جوان متعهد، باشور و نشاط، دین‌باور و جامعه‌پذیر برای تولید، پيشرفت در مسیر ساختن آینده کشور باشد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران با اشاره به اينکه فرهنگ خلاقیت و نوآوری باید در مدارس تقویت شود و معلمان در این راستا نقش بسزایی دارند، گفت: با توجه به عصر ارتباطات و تکنولوژي هاي نوين در جهان، سعي کنيد با هماهنگي مديران و معلمان کلاس آنلاين در مدارس برگزار شود.

وي از خدمات ارزنده دانشگاهیان واحد نور قدردانی کرد و گفت: امکانات و فضاهای آموزشی در این واحد دانشگاهی توسعه خوبی داشته و کارایی مدیریتی، آموزشی و تحقیقاتی در اين مثبت است.

محمد احمدی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور هم، خلاصه‌ای از عملکرد آموزشي، پژوهشي و فرهنگي این واحد را ارائه و با تاکید بر اهتمام جدی به اخلاق مداري و مسائل دینی و فرهنگي دانش آموزان تصریح کرد: تحول فرهنگي در جامعه یک ضرورت است و ابتدا این تحول باید در بین نسل جوان متعهد و متخصص به وجود آید و بايد به اخلاق و رفتار آنان نيز توجه کنیم.

وي با بيان اينکه در نظر داريم تعداد دانش آموزان مدارس سما نور را از طريق فعاليت هاي آموزشي، علمي و فرهنگي ارتقا دهيم، گفت:  یکی از فعالیت هایی که در تحول نظام تعلیم و تربیت به آن اهمیت داده شده، پررنگ تر شدن فعالیت های علمي و فرهنگي در کلاس درس و مدرسه و ترویج آن، شناسایی استعدادها و خلاقیت های دانش آموزی است که نقش بسزايي در پيشرفت مدرسه دارد.

سرپرست واحد نور گفت: در نظر داريم جلسه انجمن اوليا و مرييان مدارس شهرستان نور را در اين واحد دانشگاهي برگزار کنيم و در پايان جلسه نيز بازديدي از امکانات و تجهيزات واحد نور داشته باشند.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران و واحد ساري همراه دیگر دانشگاهیان با حضور در مرقد شهدای گمنام واحد نور، به مقام شامخ شهدا ادای احترام و با آرمان‌های آنان تجدید بیعت کرد.

برچسب‌ها : بازديد سرزده - دبير هيات امنا و سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي مازندر - دکتر منصوريان سرخگريه