گروه: اخبار دانشگاه

به مناسبت اربعين سرور و سالار شهيدان:

آيين بدرقه کاروان زیارتی عتبات عالیات دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی نور برگزار شد

کد خبر: 498 تاریخ انتشار: 1397/7/30 نویسنده: نبی خلیلی

جمعی از کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحدنور به نجف اشرف و کربلای معلی برای شرکت در مراسم عزاداری اربعین حسینی (ع) و بزرگترین اجتماع جهان اسلام اعزام شدند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نور، دکتر محمد احمدي سرپرست واحد نور در مراسم بدرقه کاروان زيارتي دانشگاهيان دانشگاه آزاد اسلامي به نجف اشرف و کربلاي معلي با بيان اينکه راهپیمایی عظیم اربعین در جهان بشریت هیچ مثل و مانندی ندارد و دشمنان اسلام نمی توانند با هیچ تهدیدی مانع حضور عاشقان اباعبدالله(ع) در این راهپیمایی شوند، گفت: درسي كه اربعين به ما مي دهد٬ اين است كه بايد ياد حقيقت و خاطره شهادت را در مقابل توفان تبليغات دشمن زنده نگه داشت.

وي افزود: مراسم پیاده روی اربعین، نماد اتحاد و ولایت مداری مسلمانان و شیعیان است که اثرات فرهنگی زيادي را به همراه دارد .مسلمانان و دوستداران اهل بيت با اجتماع میلیونی خود در مراسم اربعین حسيني، بار دیگر قدرت و اقتدار اسلام را به رخ جهانیان کشیده و ثابت می کنند که با وحدت و همدلی می توان به قدرتی بزرگ دست یافت.

احمدي با بیان اینکه هدف قیام امام حسین (ع) اقامه و حفظ ارزش های راستین دین اسلام و نبرد حق بر علیه باطل بوده است تاکید کرد: راهپیمایی اربعین بزرگ‌ترین گردهمایی تشیع در دنیا محسوب می‌شود و زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره حماسه باشکوه و با عظمت جریان کربلا و نهضت حسینی یک ضرورت انکارناپذیر در اجتماع است.

کاروان زیارتی کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور امروز یکشنبه برای شرکت در بزرگترین همایش جهان اسلام در اربعین حسینی (ع) اعزام شدند.

برچسب‌ها : اربعين نماد اتحاد و همدلي - حفظ دين اسلام - نجف اشرف و کربلاي معلي