گروه: اخبار دانشگاه

در واحد نور صورت گرفت:

کد خبر: 548 تاریخ انتشار: 1398/2/2 نویسنده: نبی خلیلی

رئيس واحد نور: دانشجويان ولي نعمت ما هستند و بايد نسبت به آنها احساس مسئوليت کنيم.

به گزارش روابط عمومي واحد نور، محمد احمدي در جلسه مطالبات شهريه واحدهاي دانشگاه آزاد اسلامي استان مازندران از بنياد شهيد و امور ايثارگران با بيان اينکه تنها منبع درآمد اين دانشگاه، شهريه دانشجويان است، اظهار کرد: دانشجويان ولي نعمت ما هستند و بايد نسبت به آنها احساس مسئوليت کنيم.

رئيس واحد نور بر ضرورت ارائه خدمات شايسته به دانشجويان و ايثارگران تأکيد کرد و گفت: جانبازان و ايثارگران عزيز مظهر ايثار و فداکاري هستند و مجاهدت هاي بسياري در مقابله با دشمن و تهديدات از خود نشان دادند و بايد قدردان آنان باشيم.

وي افزود: اين جلسه در جهت هم افزايي بيشتر و براي انسجام و تعامل حداکثري ميان نيروها و مطالبات دانشگاه آزاد اسلامی از بنیاد شهید بابت شهریه دانشجویان شاهد و ایثارگر مطرح و جهت بررسی صورت گرفت.

برچسب‌ها : بنياد شهيد و امور ايثارگران - جلسه مطالبات شهريه - دانشجو، ولي نعمت