گروه: اخبار دانشگاه

در آستانه کنکور98:

واحد نور؛ میزبان بیش از 1400 داوطلب آزمون سراسری

کد خبر: 564 تاریخ انتشار: 1398/4/12 نویسنده: نبی خلیلی

رئيس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور اظهار کرد: کنکور سال 98 شهرستان نور در روزهای سيزدهم و چهاردهم تیر در پنج گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی، علوم انسانی، هنر و زبان‌های خارجی، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نور، محمد احمدی در جلسه توجیهی کنکور که در سالن کنفرانس این واحد دانشگاهی برگزار شد، گفت: در راستای تعامل بیشتر با برگزارکنندگان کنکور سراسری، دانشگاه آزاد اسلامی نور چند سالی است که میزبانی آزمون سراسری این شهرستان را بر عهده گرفته است.

وی در جمع مراقبان و رابطان کنکور بیان کرد: «فضای کنکور باید به دور از هرگونه استرس و اضطراب و همراه با نظم و آرامش باشد تا داوطلبان بتوانند به خوبی حاصل زحمات خود را در طول چند سال تحصیلی به دست آورند.

رئيس واحد نور با اشاره به اينکه داوطلبان باید در فضای رقابتی و سالم به سوالات پاسخ دهند، گفت: عوامل برگزاری کنکور نيز ضمن رعايت نظم و انظباط، با تلاش و همدلی در راستای برگزاری مناسب، سالم و بدون حاشیه کنکور کمک کنند.

وی افزود: «آزمون گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی صبح پنج‌شنبه سيزدهم تیر، آزمون هنر بعد از ظهر پنجشنبه، آزمون تجربی صبح جمعه چهاردهم تیر، آزمون زبان‌های خارجی بعدازظهر روز جمعه برگزار می‌شود.

محمد احمدي گفت: فرآیند همه آزمون‌های نوبت صبح ساعت ۷ و آزمون‌های نوبت عصر نیز از ساعت ۳۰: ۱۴ آغاز می‌شود.

رئيس واحد نور تاکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی نور برای رفاه حال داوطلبان و خانواده‌های آنان امکانات رفاهی مناسبی را فراهم کرده است و آماده خدمت‌رسانی به آنان است.

این مسئول دانشگاهی افزود: در کنکور امسال مجموعاً تعداد 1421 نفر پسر و دختر که در رشته‌های علوم ریاضی و فنی 214 نفر، علوم انسانی 366 نفر، هنر 107 نفر، علوم تجربی 568 نفر و زبان‌های خارجی 166 نفر در دو نوبت صبح و عصر در دو روز به رقابت می‌پردازند.

برچسب‌ها : جلسه توجيهي - کنکور 98 - محمد احمدي