گروه: اخبار دانشگاه

در نمایشگاه مراکز رشد مازندران ارائه شد:

رونمایی از لامپ LED و محصولات پروبیوتیک دانشگاه آزاد اسلامی نور

کد خبر: 600 تاریخ انتشار: 1398/9/5 نویسنده: نبی خلیلی

منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و حسین زادگان استاندار مازندران از دستاوردهای علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور بازدید کردند.

دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور ازجمله محصولات پروبیوتیک و UPS هوشمند در نمایشگاه دستاوردهای مراکز رشد دانشگاه‌های آزاد اسلامی مازندران ارائه و رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نور، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور در نمایشگاه دستاوردهای مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران که به میزبانی واحد چالوس برگزار شد، برخی از دستاوردهای خود ازجمله محصولات پروبیوتیک، لامپ LED، محصولات گل و گیاه و UPS هوشمند، را برای عموم به نمایش گذاشت.

محمد احمدی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور در حاشیه این نمایشگاه گزارش مختصری از دستاوردهای علمی و پژوهشی این واحد دانشگاهی را ارائه کرد.

به گزارش آنا، منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حسین زادگان استاندار به همراه حسین کرمانیان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران از غرفه دستاوردهای دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور بازدید کردند.

برچسب‌ها : حسین زادگان استاندار مازندران - دستاوردهای علمی و پژوهشی واحد نور - محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی - منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری