گروه: اخبار دانشگاه

پيام تسليت:

پيام تسليت رئيس دانشگاه آزاد اسلامي نور در پی درگذشت عالم ربّانی، حضرت آیت الله طبرسی

کد خبر: 640 تاریخ انتشار: 1398/11/20 نویسنده: نبی خلیلی

به گزارش روابط عمومي واحد نور، رئيس دانشگاه آزاد اسلامي نور در پی درگذشت عالم ربّانی، حضرت آیت الله طبرسی پيام تسليتي صادر کردند.
متن پيام به اين شرح است:
▪️انا لله و انا الیه راجعون

ارتحال عالم پرهیزگار و روحانی گرانقدر آیت‌الله نورالله طبرسی نماینده سابق ولی فقیه در مازندران و نماینده مردم این استان در مجلس خبرگان رهبری موجب تاثّر و تالّم خاطر گردید.

ایشان در عمر خویش منشأ آثار پر خیر و برکت و از خدمتگزاران انقلاب اسلامی و عالم تشیّع بوده و در عرصه‌های گوناگون، همواره از پشتیبانان امام راحل (ره)، نظام اسلامی و مقام معظم رهبری بودند.

این عالم ربّانی و معلّم اخلاق، یکی از عالمان تاثیرگذار منطقه در مبارزات انقلاب اسلامی بودند و حرکت در مسیر آرمان های انقلاب را سرلوحه کار خویش قرار دادند.

اینجانب این ضایعه مولمه را به محضر مقام معظم رهبری(مدظله العالی) به ويژه حضرت آيت الله محمدي لائيني نماينده مقام معظم رهبري در استان مازندران، روحانیت معظّم و مردم معزز و ولایتمدار استان، جامعه دانشگاهي، همه ارادتمندان و بیت محترم ایشان تسلیت عرض نموده و ضمن آرزوی علوّ درجات و رحمت واسعه الهی برای آن فقید سعید، برای کلیه بازماندگان از درگاه ایزد متعال صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت داریم.

دکتر محمد احمدي
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد نور