گروه: اخبار دانشگاه

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور عنوان کرد:

معرفی جوانان به پارک علم و فناوری برای ثبت شرکت‌های دانش‌بنیان

کد خبر: 709 تاریخ انتشار: 1399/9/2 نویسنده: نبی خلیلی

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با بیان اینکه جوانان را برای ثبت شرکت‌های دانش‌بنیان به پارک علم و فناوری معرفی می‌کنیم، عنوان کرد: مبنای کار ما در دانشگاه براساس شعار سال جهش تولید است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نور، مجید فانی در دیدار فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شهرستان نور با بیان اینکه در کشورهای توسعه‌یافته نخبگان و مدیریت را پرورش می‌دهند، اما تکنسین را از محیط بیرون وارد می‌کنند، اظهار کرد: هدف ما فعال‌سازی مرکز رشد در دانشگاه است؛ امکانات لازم را در اختیار جوانان قرار می‌دهیم و آنان را تربیت می‌کنیم.

وی با بیان اینکه پس از سه سال جوانان را برای ثبت شرکت‌های دانش‌بنیان به پارک علم و فناوری معرفی می‌کنیم، عنوان کرد: مبنای کار ما در دانشگاه براساس شعار سال جهش تولید و تمهیدات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه دانشگاه‌ها باید از طریق اقتصاد مقاومتی و دانش‌بنیان نقش‌آفرینی کنند، است.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور اضافه کرد: در تلاشیم با همکاری مشترک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در راستای پیشرفت جامعه گام‌های موثری برداریم.

فانی بیان کرد: بسیجی هرجا باشد کارش را با عشق و اخلاص انجام می‌دهد و امیدواریم کاری کنیم که در پایان شرمنده شهدا نباشیم.

برچسب‌ها : 0 - پارک علم و فناوري - سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی نور