گروه: اخبار دانشگاه

در واحد نور صورت گرفت:

برگزاري نمايشگاه هفته پژوهش و فناوري

کد خبر: 725 تاریخ انتشار: 1399/9/24 نویسنده: محمدرضا اکبری

به گزارش روابط عمومي واحد نور، همزمان با دومين روز از هفته پژوهش انجمن علمي دانشجويي گروه معماری با همکاری باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد نور به مناسبت هفته پژوهش وفناوري نسبت به برپایی نمایشگاهی از آثار دانشجویان اقدام کرد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور گفت: به مناسبت هفته پژوهش و فناوری نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی در دانشگاه آزاد نوربرگزار می‌شود.

مجيد فاني اظهار کرد: وی افزود: پژوهش را یکی از محورهای تولید در هر جامعه بر شمرد و خاطر نشان کرد هفته پژوهش فرصتی برای ادامه توانمندیهای یک مجموعه دانشگاهی و علمی است.

این نمایشگاه به مدت ۳ روز در هفته پژوهش برای بازدید دانشجویان، اساتید و کارمندان دایر است.

برچسب‌ها : نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي - هفته پژوهش و فناوری - واحد نور