گروه: اخبار دانشگاه

در واحد نور و با همت معاونت دانشجویی فرهنگی :

برگزاری مراسم شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)و به پاس خدمات ارزشمند حاج قاسم سلیمانی

کد خبر: 738 تاریخ انتشار: 1399/10/9 نویسنده: نبی خلیلی

همزمان با فرا رسیدن شهادت بانوی دو عالم حضرت صدیقه کبری(س)و به پاس خدمات ارزشمند سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی ویژه‌برنامه عزاداری و سینه‌زنی با حضور هیئت‌رئیسه، استادان، کارکنان و دانشجویان در  دانشگاه آزاد اسلامی نور برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری ایسکانیوز از نور، حجت الاسلام سلیمان حلیمی در مراسمی که به‌مناسبت سالروز شهادت بی‌بی دوعالم حضرت فاطمه زهرا(س) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور برگزار شد، اظهار کرد: «مهم‌ترین شرط برای اثبات علاقه به یک شخصیت آن است که موافق عقاید و سبک زندگی او باشیم. ما اگر ادعا می‌کنیم که طرفدار و پیرو حضرت فاطمه(س) هستیم، باید در عمل ثابت کرده و به همه آنچه آن بزرگوار اعتقاد داشتند، پایبند باشیم.»
رئیس دفتر فرهنگ اسلامی واحد نور یکی از مهم‌ترین دلبستگی‌های آن حضرت را تلاوت قرآن دانست و خاطرنشان کرد: «آنچه را که قلب حضرت زهرا از ما خشنود می‌گرداند، تلاوت زیاد قرآن است که منشأ خیر و برکت در زندگی شخصی و اجتماعی می‌شود.»
برچسب‌ها : حجت الاسلام حلیمی - سالگرد سردار رشید اسلام - سردار سلیمانی - شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)