گروه: اخبار دانشگاه

تجمع دانشگاهیان :

تجدید میثاق دانشگاهیان واحد نور در مراسم ۹دی

کد خبر: 740 تاریخ انتشار: 1399/10/9 نویسنده: محمدرضا اکبری

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با شرکت در راهپیمایی و سردادن شعارهایی حماسه بزرگ نهم دی را گرامی داشته و آمادگی خود را در دفاع از آرمان های انقلاب اسلامی اعلام کردند.
به گزارش روابط عمومی واحد نور، مراسم گرامیداشت ۹ دی با حضور دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی نور از جلوی ورودی دانشگاه تا مسجد پیامبر اعظم(ص) و در کنار مزار شهدای گمنام واحد نور برگزار شد.
دکتر مجید فانی سرپرست واحد نور ضمن گرامی‌داشت ایام ۹دی اظهار کرد: ایران اسلامی بعد از انقلاب شکوهمندش، همواره حوادث تلخ و شیرینی را پشت سر گذاشته است. یکی از این حوادث نهم دی‌ماه است که سال‌روز نمایش بصیرت مردم ایران در برابر فتنه‌گران و هتاکان به مقام سیدالشهداء(ع) و روز میثاق با ولایت است.
وی اظهار کرد: ما نیز با تأسی از منویات مقام معظم رهبری ضمن تاکید بر اینکه ۹‌دی فصل تازه‌ای از بصیرت را پیش روی مردم ایران گشوده است، در سال‌روز این حماسه بزرگ که به ملت ولایت‌مدار ایران اسلامی تعلق دارد بر حفظ و پاسداشت ارزش‌های نظام مقدس اسلامی و خون سرخ شهیدان جمهوری اسلامی ایران تاکید می‌نماییم.
دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور با حضور خود در این مراسم، جلوه‌هایی از وحدت امّت سرافراز را به نمایش گذاشته، با آرمان‌های والای انقلاب اسلامی، امام راحل و مقام معظم رهبری تجدید میثاق کردند.

برچسب‌ها : تجدید میثاق با آرمان های انقلاب - تجمع دانشگاهیان - حماسه ۹دی - روز بصیرت